Maskeli Fedai
Favori Üye
güneş balçıkla sıvanmaz maskeli bütün türkiye turabinin ne olduğunu görüyorDün Panaromanın tekrarını izledim.Duygum Çetinkaya Turabi için resmen arkadan konuşuyor ve iki yüzlü dedi@Bully
Görüyor abi herkes Turabinin delikanlılığını konuşuyorgüneş balçıkla sıvanmaz maskeli bütün türkiye turabinin ne olduğunu görüyor
konsey öncesi akın ve yiğitle konuşup sahrayı çekiştirirlerken konseyde akının adını yazıp yılan demesi baya bir delikanlılık kültürü olduğunu gösterir haklısınGörüyor abi herkes Turabinin delikanlılığını konuşuyor
Akını baştan beri sevmiyordu abi ve her hafta yazdı yani dğeişen birşey yok hem yazsaydı Sahra çıksaydı sembol de 3 ü oynayacakalrdı Turabi kaybetseydi Akın veya Yiğit kazansaydı Turbaiyi söyleyeceklerdi ondan Akını yazdıkonsey öncesi akın ve yiğitle konuşup sahrayı çekiştirip konseyde akının adını yazarken yılan demesi baya bir delikanlılık kültürü olduğunu gösterir haklısın
ben niye akını yazdı da deilim yılan dediğin adamla oturup başkalarını çekiştirmesi delikanlılıkla bağdaşmıyor diyorumAkını baştan beri sevmiyordu abi ve her hafta yazdı yani dğeişen birşey yok hem yazsaydı Sahra çıksaydı sembol de 3 ü oynayacakalrdı Turabi kaybetseydi Akın veya Yiğit kazansaydı Turbaiyi söyleyeceklerdi ondan Akını yazdı
Tabi çekiştirecek aga hepimiz yaparız böyleben niye akını yazdı da deilim yılan dediğin adamla oturup başkalarını çekiştirmesi delikanlılıkla bağdaşmıyor diyorum
hayır millete diyor ya sen böyle düşünüyorsan niye o kişinin yüzüne demiyorsun diye insanlara ders veririr nitelikte ahkam kesiyor ya ondan şey ettim anladın sen onuTabi çekiştirecek aga hepimiz yaparız böyle
Neyse Turabi o iki adadaki en iyi insan ve şampiyon olacakhayır millete diyor ya sen böyle düşünüyorsan niye o kişinin yüzüne demiyorsun diye insanlara ders veririr nitelikte ahkam kesiyor ya ondan şey ettim anladın sen onu
kızdın galiba bana laf söyle ama turabime dukanma diyorsun öyle mi canın saolsun 🙁Neyse Turabi o iki adadaki en iyi insan ve şampiyon olacak
Ne alakası var abikızdın galiba bana laf söyle ama turabime dukanma diyorsun öyle mi canın saolsun 🙁
yok canım dikkat ettiysen sen ne zaman turabiyi şişirmeye başladığında ben de biraz havasını alayım diyorum durum bundan ibaret. birde tabi seni turabi konusunda kızdırmak hoşuma gidiyorNe alakası var abigına geldi artık bu sayfada dakika başı Turabiye laf atıyonuz
Zaten bu konuda sen bully ve eskiciyle mücadele ediyorumyok canım dikkat ettiysen sen ne zaman turabiyi şişirmeye başladığında ben de biraz havasını alayım diyorum durum bundan ibaret. birde tabi seni turabi konusunda kızdırmak hoşuma gidiyor
durmak yok mücadeleye devamZaten bu konuda sen bully ve eskiciyle mücadele ediyorum
Aynendurmak yok mücadeleye devam
hayırlısı ama şunu unutma son gömen iyi gömer 2 hafta sonra bu yazdıklarını unutmaAynensen hariç diğerlerini bu konuya gömecem abi
2 hafta sonra ne olacak kihayırlısı ama şunu unutma son gömen iyi gömer 2 hafta sonra bu yazdıklarını unutma
survıvor fınalınde gökhan keser şampiyon olunca surat ifaden😱🙁2 hafta sonra ne olacak ki
Sizde Turabi şampiyon olunca yüz ifadenizsurvıvor fınalınde gökhan keser şampiyon olunca surat ifaden😱🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?