sen çok sevinçli gözüküyorsunDe get totoş
anladımAbay'ın bahsettiği tüyo.
De get totoş
sen çok sevinçli gözüküyorsun
anladımbu arada sağol
Yastayım şu an Gökhan falan düşünecek halim yok hazmetmem lazım önce bu durumu.Ama onların yaptığıda doğru değildi )
Neyse Gökhanı desteliyoruz
Tüyo bulursan hemen paylaş unutma aman
Gökhana yüklensen ne olur adam süper yarışıyor her oyun turbonuzu dağıtıp duruyorBiz gönderdik yani giden gitti.
Neyse arkadaşlar Akın gitti fazla yüklenmeyelim acısını sonra çıkarırız Gökhan'a yüklenelim artık @Harunnn60 @Maskeli Fedai .
Niçin.
1 haftaya geçer aga sıcağı sıcağına böyle oluyorYastayım şu an Gökhan falan düşünecek halim yok hazmetmem lazım önce bu durumu.
Ağlimmi ?sen çok sevinçli gözüküyorsun
anladımbu arada sağol
resim yükledim ya ona teşekkür ettin o yüzdenBiz gönderdik yani giden gitti.
Neyse arkadaşlar Akın gitti fazla yüklenmeyelim acısını sonra çıkarırız Gökhan'a yüklenelim artık @Harunnn60 @Maskeli Fedai .
Niçin.
Final Turabi Gökhan finali olacak demedi demeHayIrlIsI sIrada turabi var @Maskeli Fedai
abi kız 80 gün kaldı adada çok bileAcın acımızdır @Bully en iyi ben anlarım. Mügem giderken de kötü olmuştum. Gönüllülerden gitti giden.
abi kız 80 gün kaldı adada çok bile
orada haklısın ama işte herşey acunun elindeSahra ve Merve gibilerin hala orada olduğunu düşünürsek içi temiz Mügem az bile kaldı.
Teşekkür ederim.Acın acımızdır @Bully en iyi ben anlarım. Mügem giderken de kötü olmuştum. Gönüllülerden gitti giden.
1 hafta sonra atlatırsın , duyguda 1 hafta sonra filan atlattımTeşekkür ederim.Atlatacaz hayırlısıyla kısa sürede.
ÜzülmeTeşekkür ederim.Atlatacaz hayırlısıyla kısa sürede.
Elimde değil aga şu an boşluğa düşmüş gibiyim Survivor'ın anlamı kalmadı gibi sanki.Üzülme
Turabi varElimde değil aga şu an boşluğa düşmüş gibiyim Survivor'ın anlamı kalmadı gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?