Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi misin.
Sahra'ya helal olsun kaç oyun kazandı.
ya sen ne bakıyosun buna,gönüllüler fanlığı gözlerini kör etmiş bari doğruları söylese! tamam sahra kazandı ama ezmek falan yok nedense sahranın kazandığı kadar merve de kazandı 😉 2 sahra 2 merve dokunulmazlıkta da aynı şekil

Wayy melun falcı.😡

acayip bir gönüllüler fanlığı mevcut bu forumda anlamış deilim bunların nesini tutuyorlar

Dokunulmazlıkta 2 Ödülde 2 kazandı.
İzledim sonradan.
Merve kafayı vuruyordu tahtalara.

Merve full çekmeyi beklerken yine oyun kaybetti Sahra'ya bence daha başarılı son oyunlarda.

acayip bir gönüllüler fanlığı mevcut bu forumda anlamış deilim bunların nesini tutuyorlar

Sen Cumartesi bölümünü izlesen nasıl hainlik ettiklerini görürdün.

O günden önce ünlü fanıda mevcuttu.

aynen al birini vur ötekine ben sonuna kadar ünlüler sonuna kadar merve,ahmet ve gökhan!

yani akşam eşit oyun kazandılar ezmek yok bunu diyorum

izledim nasıl hainlik vardı hatırlayamadım hatırlatırsan sevinirim

aynen al birini vur ötekine ben sonuna kadar ünlüler sonuna kadar merve,ahmet ve gökhan!

yani akşam eşit oyun kazandılar ezmek yok bunu diyorum

Merve çok güçlü bir yarışmacı ve Sahra neredeyse sıfır çekiyordu Merve'ye karşı ama son 3 oyundur acayip zorluyor gerek parkur gerek beceri oyunalrında.

bence Merv'ye karşı Sahra'nın 1 oyun kazanması benim gözümde 2 oyun kazanması anlamındadır.
O derece güçlü Merve.

bende korktum bir an

Yok ne alaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...