şişirilmiş balon aga şişme balınlar var ya ondanTurabiye turbo diyonuzda, ben bi turboluğunu göremedim
Koşulu parkur oyunlarında Ahmet Dursun yeniyor hep
şişirilmiş balon aga şişme balınlar var ya ondanTurabiye turbo diyonuzda, ben bi turboluğunu göremedim
Koşulu parkur oyunlarında Ahmet Dursun yeniyor hep
Sendemi agaşişirilmiş balon aga şişme balınlar var ya ondan
Turbo onları hep yeniyor abi sıkıntı yokvalla gökhanla ahmet dursun fena çizdi karizmasını ( gerçi karizma da hak getire ama neyse) asfalt ağladı be
sizin tv başka ülkenin survıvorunu gösteriyor zannımcaTurbo onları hep yeniyor abi sıkıntı yok
Yok ilk başlarda ve ortalarda Turbo yeniyordu bu son 2 3 haftadır performansı düştüsizin tv başka ülkenin survıvorunu gösteriyor zannımca
2 3 hafta mı biraz fazlaca iyimser bir rakam olmuşYok ilk başlarda ve ortalarda Turbo yeniyordu bu son 2 3 haftadır performansı düştü
ben seyrettim seyredeli gökhan hep deviriyor turabinizi 2 3 haftalık olay ahmet dursun için geçerliYok ilk başlarda ve ortalarda Turbo yeniyordu bu son 2 3 haftadır performansı düştü
İlk bölümleri izle2 3 hafta mı biraz fazlaca iyimser bir rakam olmuş
ben seyrettim seyredeli gökhan hep deviriyor turabinizi 2 3 haftalık olay ahmet dursun için geçerli
ya sen ne bakıyosun buna,gönüllüler fanlığı gözlerini kör etmiş bari doğruları söylese! tamam sahra kazandı ama ezmek falan yok nedense sahranın kazandığı kadar merve de kazandı 😉 2 sahra 2 merve dokunulmazlıkta da aynı şekilCiddi misin.Sahra'ya helal olsun kaç oyun kazandı.
2 gün önce instagramda alakasız bir kişinin, alakasız bir fotosunun altındaki yorumları okurken, son yazan yorumda akın'ın gittiği söyleniyor. özellikle bu akşam meraktan daha dikkatli izledim harbiden gönüllüler kaybedip akın'ın adı çıkacak mı diye, çıktı... aynı kişi "gökhan birinci olacak zaten" filan da demiş.. hayır muhabbet nasıl o fotonun altında survivor'a gelmiş bilemiyorum. önceki yorumları okumaya üşendim ama şimdi merak ettim adamın dedikleri çıkacak mı diye..
@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @sokak sanati
acayip bir gönüllüler fanlığı mevcut bu forumda anlamış deilim bunların nesini tutuyorlarya sen ne bakıyosun buna,gönüllüler fanlığı gözlerini kör etmiş bari doğruları söylese! tamam sahra kazandı ama ezmek falan yok nedense sahranın kazandığı kadar merve de kazandı 😉 2 sahra 2 merve dokunulmazlıkta da aynı şekil
ya sen ne bakıyosun buna,gönüllüler fanlığı gözlerini kör etmiş bari doğruları söylese! tamam sahra kazandı ama ezmek falan yok nedense sahranın kazandığı kadar merve de kazandı 😉 2 sahra 2 merve dokunulmazlıkta da aynı şekil
acayip bir gönüllüler fanlığı mevcut bu forumda anlamış deilim bunların nesini tutuyorlar
aynen al birini vur ötekine ben sonuna kadar ünlüler sonuna kadar merve,ahmet ve gökhan!acayip bir gönüllüler fanlığı mevcut bu forumda anlamış deilim bunların nesini tutuyorlar
yani akşam eşit oyun kazandılar ezmek yok bunu diyorumDokunulmazlıkta 2 Ödülde 2 kazandı.İzledim sonradan.
Merve kafayı vuruyordu tahtalara.
Merve full çekmeyi beklerken yine oyun kaybetti Sahra'ya bence daha başarılı son oyunlarda.
Sen Cumartesi bölümünü izlesen nasıl hainlik ettiklerini görürdün.
O günden önce ünlü fanıda mevcuttu.
izledim nasıl hainlik vardı hatırlayamadım hatırlatırsan sevinirimDokunulmazlıkta 2 Ödülde 2 kazandı.İzledim sonradan.
Merve kafayı vuruyordu tahtalara.
Merve full çekmeyi beklerken yine oyun kaybetti Sahra'ya bence daha başarılı son oyunlarda.
Sen Cumartesi bölümünü izlesen nasıl hainlik ettiklerini görürdün.
O günden önce ünlü fanıda mevcuttu.
bana mı kızdın adama mı ?Wayy melun falcı.😡
izledim nasıl hainlik vardı hatırlayamadım hatırlatırsan sevinirim
bana mı kızdın adama mı ?
bende korktum bir anSerenay'ın arkasından fena saçmaladılar biri şeytan diyor diğeri iftiracı diyor.😡
Merve ve Hamet ve Tolga fena sallıyorlardı.Gökhan'da eksik kalmadı hani.
Serenay elendikten sonraki tavırları herkesi itti ünlülerden.
Adama.
aynen al birini vur ötekine ben sonuna kadar ünlüler sonuna kadar merve,ahmet ve gökhan!
yani akşam eşit oyun kazandılar ezmek yok bunu diyorum
bende korktum bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?