Fesatlık Turbocuların işi biz iyiliğin ve doğrunun yolundayız insanları da doğru yola sevk etmek görevimiz.
Konuyu okudun mu.😎
Fesatlık Turbocuların işi biz iyiliğin ve doğrunun yolundayız insanları da doğru yola sevk etmek görevimiz.
Sahra Berna'yı diskalifiye ettirince Sahra'ya çok sinirlenmiştim bu yüzden Turabi Sahra'nın adını yazınca gaza geldim bir an.@Bully sen demiştin 2.adamım Turabidir ve adam gibi adam demiştin
@ABAY_06 sen tam bir ara bozucusun.Adam orda kötü birşey dememiş işte
@sokak sanati bunları haşamat edelim azcık
Ben xemre nin çenesiyle baş etmiş ve onu yenmiş adamım seni mi yenemeyecem
Bakıcam yine neler saçmalamışsın diye.Komiksiz tamam.
Konuyu okudun mu.😎
Sahra Berna'yı diskalifiye ettirince Sahra'ya çok sinirlenmiştim bu yüzden Turabi Sahra'nın adını yazınca gaza geldim bir an.Ama Turabi Akın'ın arkasından sinsice konuşunca ipini hemen çektim.
Bakıcam yine neler saçmalamışsın diye.
Bende Akının ipini çektimSahra Berna'yı diskalifiye ettirince Sahra'ya çok sinirlenmiştim bu yüzden Turabi Sahra'nın adını yazınca gaza geldim bir an.Ama Turabi Akın'ın arkasından sinsice konuşunca ipini hemen çektim.
Bakıcam yine neler saçmalamışsın diye.
Bakalım yarın akşam kim kimin ipini çekecek?Bende Akının ipini çektim
Sinsi Akın ve Tai Boks TurabiBakalım yarın akşam kim kimin ipini çekecek?
Tai değil Thai.Sinsi Akın ve Tai Boks Turabi
Turabi AKını parça pinçik edecek.İçime doğdu.Gidder ayak ise çakma delikanlı gökhanada vuracakTai değil Thai.Yarın görücez bakalım ey mi yaman bey mi yaman
Yemezzz.Turabi AKını parça pinçik edecek.İçime doğdu.Gidder ayak ise çakma delikanlı gökhanada vuracak
Bu arada adamın abay gitti ve seni yalnız bıraktı konudaYemezzz.
Günün her saati burda olamaz biz birbirimizi tamamlıyoruz zaten sıkıntı yok.Bu arada adamın abay gitti ve seni yalnız bıraktı konuda
O zaman savaş başlasınGünün her saati burda olamaz biz birbirimizi tamamlıyoruz zaten sıkıntı yok.
Çok hayalperest yahu bu Turabiciler.O zaman savaş başlasınAkın İnşallah bu hafta gider
GörürüzÇok hayalperest yahu bu Turabiciler.
Ne alakaGörürüzne oldu çenemle yarışamıyon mu
Çabuk pes ettinNe alakaHep aynı konular etrafında dönüyoruz sıkmaya başlıyor artık
Valla ben konuşmaktan sıkılmam hacı pes etmek nedir de bilmem.Çabuk pes ettin
Bu hafta dokunulmazlığıkta Akının rakibi kim olursa onu tutacam.Özellikle TolgacığımıValla ben konuşmaktan sıkılmam hacı pes etmek nedir de bilmem.
Tolga'dan hayır gelmez artık o bencil takımı falan düşünmediği için tüm oyunlar kaybedecektir.Bu hafta dokunulmazlığıkta Akının rakibi kim olursa onu tutacam.Özellikle Tolgacığımı
Akına karşı kazansın yeterTolga'dan hayır gelmez artık o bencil takımı falan düşünmediği için tüm oyunlar kaybedecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?