Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kandırılar dedim kandırılar dediysem turabiş tarafları kandırmaz her halde cümle zaten ksrşı tarafa gider kanma dedim çok iyi niyetli ve tarafsız bakıyorsun dedmi sen nereye getirdin.
Ben anlamam arkadaş dilime düştün bi kere adam hem o kadar senin yanında dursun turabiyi desteklesin savunsun seni sen adama neler diyosun senin yaptığın bir nevi mervenin serenay'ın ismini yazması gibi bişey @Maskeli Fedai

Yorumlaımı okuyormusun sen benim finale gökhan merve ahmet ve akın kalsın demiştim sende yorum olarak ahmet mi demiştin tam oku şu yorumları
😉

Benle Merve'yi bir mi tutuyorsun.😡

Adama demedim sana dedim ama anlamam demişsin zaten pek zorlamaya gerek yok senide.

Tabi tabi ben dedim onları sen demedin

ben dedin sen 3-5 cğmlemden tek cümle çıkartmaya çalışınca melunluğunun kurbanı etmek istedin ama @Maskeli Fedai kaçırmadı.

Anlamıyo arkadaş bizde anlatıyoruz ama olmuyor

Tabi ne demezsin sıkıntı yokmuş bizde yedik

Sen yede Obur ol emi.;
Herkesde gösterme şu İsmail'den kaptığın fesatlığı.

Siz o suda boğulmayında kafi

Bizim suyumuzda cool'dur tam iteat eder sahtelik yoktur.😎

Ünlülerden başladım gönüllülerde bitirdim anlasana

Ama orada ile Akın'cıyım dedin.

Sen yede Obur ol emi.;
Herkesde gösterme şu İsmail'den kaptığın fesatlığı.

Bizim suyumuzda cool'dur tam iteat eder sahtelik yoktur.😎

Ama orada ile Akın'cıyım dedin.
Arkadaşım sana bişey anlatmaya çalışıyo çocuk sen inatla kendi düşünceni empoze tmeye çalışıyosun

Arkadaşım sana bişey anlatmaya çalışıyo çocuk sen inatla kendi düşünceni empoze tmeye çalışıyosun

Sen ile kuramadığımız o anlaşma biçöimini onula kurmaya çalışyoruz ama Akın'cılar Gmkhancılar hepsi fire veriyor olmuyor sizde düşünce alış verişi.

Ah ah sana ne anlatsak boş almıyo kafa yapıcak bişey yok senide böyle kabullencez

Size daha önce Turabi'den alıntı yapmıştım o alıntı tekrar ispatlanda helal olsun.

Alıntıyı hatırlamadıysan Kör Cahil deyimiydi ne de yakışıyor mesajlşarınızla.
Yazzıkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...