Maskeli Fedai
Favori Üye
Ama merakta kalalım diyede yapmışlar olabilirValla ben de merakla bekliyorum Acun ne yapacak diye. Sanırım itişmeden bir şey olmaz da olur da biri yumruğu vurdu mu gider.
Ama merakta kalalım diyede yapmışlar olabilirValla ben de merakla bekliyorum Acun ne yapacak diye. Sanırım itişmeden bir şey olmaz da olur da biri yumruğu vurdu mu gider.
Valla aga tek yapacağımız şey beklemek amaçları merakta bırakmaksa başardılar. Reytingler baya artar Cumartesi günü.Ama merakta kalalım diyede yapmışlar olabilir
İlk defa anlaştık uzun zaman sonra ikimizde elenme olmasını istemiyoruzValla aga tek yapacağımız şey beklemek amaçları merakta bırakmaksa başardılar. Reytingler baya artar Cumartesi günü.
Akın da Turabi de böyle elenmemeli. @KayıpSehir bir haber alırsan söyle.İlk defa anlaştık uzun zaman sonra ikimizde elenme olmasını istemiyoruz
Akın sms yoluyla gitsin diskalifiye edilmesinİlk önce forumdaki başarımı değerlendireyim.@Bully bir haftada olsa kendimi zirvede görmek güzel haftaya finaller başlıyor farkı çok açma.
Sonra fragmana gelelim.
Merve'den başlıyorum.erve gönlüm çok rahat dedi benim için bir kez daha bitti.Artık melekte olsa tefretim dinmez...Oyunda çıldırıyor galiba topu sokamıyormu ne.Çokta güzel oluyor.@KayıpSehir @Harunnn60
sizde yorumlayın şu melunu.😡
Sonra eskiciye dömek istiyorum.Mantıkta bir yere kadar diyorum @eskici 'ye.
Sonra fragmanın sonundaki fena olayı oalya dönüyorum ve cidden olay büyük.Turabi orada taktik vermeye çalışyor Akın beceriksizliği ile başaramıyor ve bağırıyor.Sen bağırıyorsun birde lan demesine kızıyorsun var s*lak.
Baya üstüne yürüyor gibi Turabi'nin Acun'da son raddeye kadar dokunmuyor gibi ama ne olacak emin değilim.
Turabi elenmez ama Akın vadesini çoktan doldurdu.Gitmesi muhtemel.
Hep senin Turabi'n yüzünden Akın'a "lan" deyince benimki de delirdi tabii zaten sinirli biri.
Akın sms yoluyla gitsin diskalifiye edilmesin
Akın çok sinsi İnşallah Turabi onun oyununa gelipte vurmazWay mlun adam taktik vermeye çalışıyro.Fragmanın başında hatırlıyorsan Merve aşırma yapıyor Akın beceriksiz becerememiş.
Bunaltıyor beni artık defolup gitsin.
Akın çok sinsi İnşallah Turabi onun oyununa gelipte vurmaz
Akın gitsin bencedeTurabi bir yere gitmez rahatım o konuda ama Akın'ın gitmesi muhtemel...
Beyler fragman çıktı mı?
Ne oluyor fragmanda tam olarak? Mobilim de.
Çıktı çıkmaz olur mu fragman süper.Akın Turabi ile kavga ediyor gibi görünüyor ve Akın diskalifiye olacakmıiş gibi gösteriyorlar.😱
Elenir inşallah.
Sms'de zaten sonuncuymuş.En fazla 2 haftası vardı zaten...
@Billy Kane @Yakamoz-Asi Merve vicdanım çok rahat diyor birde oda dikkat çekici.😡
Vay vay vay. Bu Merve bu yarışmadan derhal elenmeli.
Duygu Çetinkaya Turabiyi kötülemeye çalışıyor twitterden 😡Oda sonuncuymuş Sms'de.İnşallah Sahra'mdan sonra elenecek.
Duygu Çetinkaya Turabiyi kötülemeye çalışıyor twitterden 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?