Abow 😱 ben dedim bunlar kavga eder diyeÇok fena çok oyun sırasında kavga çıktı yumruk yumruğa girecekler gibi. 😱
Abow 😱 ben dedim bunlar kavga eder diyeÇok fena çok oyun sırasında kavga çıktı yumruk yumruğa girecekler gibi. 😱
Akın diskalifiye olabilir.Abow 😱 ben dedim bunlar kavga eder diye
Du şu fragmana bakim geliyomAkın diskalifiye olabilir.
Araya Sahra girmeye çalışıyor da başaramayacak gibi Yiğit pısırığı her zamanki gibi ayırmak için pek çaba sarf etmiyor
Bence bizi yanıltmak için öyle yapmışlar diskalifiye olmazAkın diskalifiye olabilir.
Araya Sahra girmeye çalışıyor da başaramayacak gibi Yiğit pısırığı her zamanki gibi ayırmak için pek çaba sarf etmiyor
Hep senin Turabi'n yüzünden Akın'a "lan" deyince benimki de delirdi tabii zaten sinirli biri.Fragman fena 😱
Bence bizi yanıltmak için öyle yapmışlar diskalifiye olmaz
Bu kavgadan bu sonuçlar çıkabilir ama niyetim en sondaki olsunHep senin Turabi'n yüzünden Akın'a "lan" deyince benimki de delirdi tabii zaten sinirli biri.
Bence de en sondaki olsun.Bu kavgadan bu sonuçlar çıkabilir ama niyetim en sondaki olsun
1- akın turabiye dalar elenir
2- turabi akına dalar elenir
3- ikisi birbirine dalar elenirler
4- ayırırlar kimseye bişey olmaz
Banada Turabi dalacak gibi geldiBence de en sondaki olsun.Bu arada Ahmet Dursun'a dikkat et adam sadece oturup kavgayı izliyor. Yiğit yalandan Turabi'nin kolundan çekiyor. Gökhan da kendi çapında bir şeyler yapıyor. Sadece Sahra yırtıyor kendini. Orada Akın Turabi'ye dalacak gibi geldi bana umarım ayırırlar.
Aynen inşallah fiziki bir temas olmaz diyelim yazık olur diskalifiye olurlarsa baya yol kat ettiler çünkü.Banada Turabi dalacak gibi geldiher ne kadar AKını sevmesemde sms yoluyla elenmesini isterim
Sinsi Ahmet nasıl duruyor öyleAynen inşallah fiziki bir temas olmaz diyelim yazık olur diskalifiye olurlarsa baya yol kat ettiler çünkü.
Adam oturuyor ya yok böyle bir şey işine geliyor çünkü.Sinsi Ahmet nasıl duruyor öyle
Yiğitin amacı tüm güçlüler gitsin tek o 1.olsun adamın amacı o.Ahmet Dursun İnşallah elenir bu haftaAdam oturuyor ya yok böyle bir şey işine geliyor çünkü.Gözümde 0 şu an finale kalamaz umarım.
Ahmet elensin elenmesine de gönüllüler nasıl birlik olup dokunulmazlık oyunu kazanacaklar şimdi?Yiğitin amacı tüm güçlüler gitsin tek o 1.olsun adamın amacı o.Ahmet Dursun İnşallah elenir bu hafta
İnşallah diskalifiye olmaz ya ikisi için deAhmet elensin elenmesine de gönüllüler nasıl birlik olup dokunulmazlık oyunu kazanacaklar şimdi?
Aynen aga gerekirse adaları ayırsınlar ikisini de farklı takımlara koysunlar ama diskalifiye olmasın ya.İnşallah diskalifiye olmaz ya ikisi için de
Tolga gözükmüyorduAynen aga gerekirse adaları ayırsınlar ikisini de farklı takımlara koysunlar ama diskalifiye olmasın ya.
He valla ona ben de dikkat etmedim. Adam ortalarda yoktu. Nasıl da içten içe sevinmiştir ikiyüzlü melun.Tolga gözükmüyordu
Bana bir diskalifiye olacak gibi geliyorHe valla ona ben de dikkat etmedim. Adam ortalarda yoktu. Nasıl da içten içe sevinmiştir ikiyüzlü melun.
Valla ben de merakla bekliyorum Acun ne yapacak diye. Sanırım itişmeden bir şey olmaz da olur da biri yumruğu vurdu mu gider.Bana bir diskalifiye olacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?