Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyeceğimi ne yazacagimi bilmiyorum bundan sonra Erkek fatma merve diye biri yok ünlülerin Ü su olmayacak hatta survivor diye bir şey yok benim için herkese iyi geceler çok çok uzgunum ... Kelimeler bogazimda dugumlendi suan ..

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merve'nin serenay'ın elenmesine hiç üzülmedi , arkadaş yaptın bir kalleşlik, bari biraz üzül. kaldın sahra'yla başbaşa.

bugün hayat dersi veren bir eleme yaşandı.malesef merve gibi karaktersizlerin cirit attığı dünyada serenay olmak çok zor.ama olsun sen yine de serenay ol. merve bilmez belki ama bilen elbet bulunur.ve birleşen serenay'lar bu dünyayı yaşanabilir kılabilir.hayatınızdan merve'leri çıkarın.

@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06

Nasil yaa?? Serenay mi elendi????

şok olduk varya , merve tüm soğuk kanlılığı ile söyledi ismini

acını anlıyorum canım arkadaşım , bende duyguda oldum ,
ne yazık ki hayatımızda merveler akınlar gibi insanlar var....

Ben anlamadim abi, Tolga Serenaydan daha fazla mi oy aldi?

Merve Dokunulmazlik kazanip nasil Serenay der arkadas dost gibilerdi???

Bende söyleyeceğini hiç tahmin etmiyordum

Merve ne yaptı öyle ayıp ayıp Tolgaya gün doğdu bundan sonra kolay kolay elenmez..

Ben anlamadim abi, Tolga Serenaydan daha fazla mi oy aldi?

Merve Dokunulmazlik kazanip nasil Serenay der arkadas dost gibilerdi???

tolganın oyları daha fazla olduğu için serenay elendi
merveye gelirsek kız mantıklı ilerlemek istiyormuş , bu yüzden serenayı yazdı hatta kızın yüzüne bile söyledi

hani demiş ya atatürk "sporcunun zeki, çevik aynı zamanda da ahlaklısı" diye, merve'de iki tanesi eksik. zeki ve mantıklı olsan ileride seni geçme ihtimali çok yüksek olan gökhan'ı seçerdin. he ahlak kısmını geçiyorum bu kızın kalbi katılaşmış gibi
spor çocukluktan diyor da her sporcu böyle olmuyor be kardeşim. kız orada ağlıyor yanına sahra gidiyor bu kin dolu ifadesiyle oturuyor.

@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06

Of ben de bir şey anlamadım ne diyorlar şimdi?

Ben baktığımda Tolga elenecekti galiba.
tolganın oyları daha fazla olduğu için serenay elendi
merveye gelirsek kız mantıklı ilerlemek istiyormuş , bu yüzden serenayı yazdı hatta kızın yüzüne bile söyledi

daha önce konuşurken çok yufka yürekli olduğunu söyleyen merve'nin en yakın arkadaşı serenay'ı yazıp gönderilmesine vesile olduğu yarışma. elbette takımının iyiliğini düşünecek ama buna hainlik denir. çok katı bir insan olmalı. tolga yine kendini kurtardı. tiyatrolarına devam edebir

OoO kötü olmuş o zaman..

Bölümü izlemem gerek. Yarin insallah. Suan hala inanamiyorum Tolganin gitmemesine veya Serenayin elenmesine.

@mrt-06 o avatar resmi ne öyle ya , çokmu aradın , o kadın beni affetde güzeldi şimdi çirkinleşmşiş , senin kalitene yakışmıyor

Bölümü izlemem gerek. Yarin insallah. Suan hala inanamiyorum Tolganin gitmemesine veya Serenayin elenmesine.

ihanet konusunda game of thrones geçen yarışma diye tanımlayacağım artık
düşün yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...