Dedim uzun sms sonuçlar değişik olabilir diyeSerenay gitti. Bu oylamaya güvenim iyice azaldı kız daha yeni 1.olmuştu.. Ayrıca Tolga Karel gibi birisi nasıl geçiyor yahu Serenay'ı?
Sahra var.Mügeden sonra serenayda elendi...
Güzel kiz kalmadi
Tolga'ya sms atanların kafasından ben de istiyorum sanırım yarışmayı izlemiyorlar.Dedim uzun sms sonuçlar değişik olabilir diye
Serenay gittiSerenay gitti. Bu oylamaya güvenim iyice azaldı kız daha yeni 1.olmuştu.. Ayrıca Tolga Karel gibi birisi nasıl geçiyor yahu Serenay'ı?
Bu sms hep Acun'un oyunu.Abi ben vermiyorum sen vermiyorsun kim veriyor bu oyları Tolga'ya.Serenayı gitmesi çok kötü oldu bizim için Merve'ye gün doğdu.
Akın'a söylediklerim için özür diliyorum reyiz Merve sinsinin dik alasıymıs.@Bully
Valla sms sonuçlarını pek anlamıyorumTolga'ya sms atanların kafasından ben de istiyorum sanırım yarışmayı izlemiyorlar.
bence onun aldığı tüyolar yanlış baksana serenay elendi@KayıpSehir bari Turbo kaç onu söyle
Kim yolluyorsa onu kekliyorlarüzüldüm ya kıza , ah merve ah gözünü para bürümüş , o vicdan azabıyla nasıl yaşıyacaksın acaba ?
bence onun aldığı tüyolar yanlış baksana serenay elendi
Yılan.. Arkadaş kırmaya değer mi be Survivor için ileride erkekler tarafından yazılacak haberi yok.
abi dur hele biz serenay-merve derdindeyiz onu tartışalımO adada tek adam var o da Turabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?