acunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var yaErgen kızlarla pompon tutanlar birleşsede hakkı engelleyemez.Acunn'um engelletmez.
Hııı.😱Acunn'um sahtekar değildir.
acunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var yaErgen kızlarla pompon tutanlar birleşsede hakkı engelleyemez.Acunn'um engelletmez.
Hııı.😱Acunn'um sahtekar değildir.
sende bizi şaşırtıyorsun abayJustin biberin fanları daha iyi bunlardan
Sende dk başı akın diyosun tolga gibi sende gidicisin
Onun ben içine dışına başlarım Allah'ı zibidisi.Wıkkk.Soytarımı.Halkın içi dışı bir Surv ivoru Turabi.
acunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var ya
Sana noluyor arkadaşım?sende bizi şaşırtıyorsun abay
Onun ben içine dışına başlarım Allah'ı zibidisi.
hem onun programını izle , gel burda çene çal , sonra acuna laf atacunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var ya
Sana noluyor arkadaşım?
Ama şimdi kendisi gidecek farkındaysanAkın'ı Tolga gönderdi farkındaysan.
akının oyun kazandıktan sonra ki hareketleri bile çakma ,ne beklersin zaten
Senle Maskeli Fedai gibiler mesela.O zibidiye mözenen çakmnalar çıktı birde şimödi ortalıkta.
Sizde ben çok şaşırtıyosunuz harunnsende bizi şaşırtıyorsun abay
Ama şimdi kendisi gidecek farkındaysan
Gökhan turabi kaç kez karışılaştı kim ne kadar oyun aldı onu söyle bana ?Gerçekten öyle bir eşy olsa olurdu.İstatistikler ortada.
Abay doğruları söylüyor ama siz bir totoşu savunuyorsunuz.Abay'a ne oluyorsa onada o oluyor.
arkadaşımı senin elinden kurtarmaya çalışıyorumSana noluyor arkadaşım?
Senle Maskeli Fedai gibiler mesela.
ya 2.ile oynayan 1.ylede oynar acun bu herşeyi yapar merak etme ben heryere bakıyorum yiğit varken turabi 1.falan olamazne alaka
oylamalrda değişiklil yapıyor mesela sahranın 2 olması ama gidipde 1. ile oynamaz sosyal medyaya bak zaten turabi olduğu anlaşılır
dimi @sokak sanati
@ABAY_06 halinden memnun bir kere biz iyiyiz anti Turabiciler olarak.arkadaşımı senin elinden kurtarmaya çalışıyorumdaha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?