Gökahn şow yaptı gine turbonuzu ezip geçiyor devamlı
Maşallah'ı var zaten son zamanlarda Turabi AKın falan dinlemiyor.
Gökahn şow yaptı gine turbonuzu ezip geçiyor devamlı
Adam önüne geleni ezip geçiyor acımıyor hiç ayağınızı denk alın diyo yaniMaşallah'ı var zaten son zamanlarda Turabi AKın falan dinlemiyor.Arada Yiğit yeniyor zaten sadece.
Yine sonuncu olur inşallah Müge. Akın giderse Survivor'ın tadı kalmaz benim için gerçi gideceğini sanmıyorum kolay kolay.Valla aga belli olmuyo şok sonuçlara hazırlıklı ol ginede sen Müge oylamaya çıkınca yüksek alıyo çıkmazsa düşük alıyo belli olmuyor yani
Akın dün yazılmayı hak etti çok kötü performans göstererek çıldırttı beni resmen. Dur bakalım şu günü atlatalım da ben hala kendine geleceğini düşünüyorum. Müge'yi geçer herhalde elemede.
Dün tam izleyemedim aslında ama sms vaktini yakalayıp oyumu attım tabii kiAdam önüne geleni ezip geçiyor acımıyor hiç ayağınızı denk alın diyo yani
@Bully sms gönderdinmi Akına ?
Adam önüne geleni ezip geçiyor acımıyor hiç ayağınızı denk alın diyo yani
@Bully sms gönderdinmi Akına ?
Harbiden kocabaş gine sıfır çekti diyoduYine sonuncu olur inşallah Müge. Akın giderse Survivor'ın tadı kalmaz benim için gerçi gideceğini sanmıyorum kolay kolay.
Şu Turabi'ye de yine uyuz oldum gelmiş Akın'a adamlık dersi veriyor kimsin sen la o kameralara söylediği şeyleri yüzüne söyleyemez tabii işi gücü arkadan konuşmak
Çamur oynunu diyosan kötüydü evet ama orda Togada yarışmadı üstüne çok yük bindi olur öyle arada yarışmaya başladımıda hiç yenilmiyor full çekiyor devamlıAma bu hafta bir oyunda çok kötüydü.Arada çok kötü olduğu oyunlar oluyor.
Yine sonuncu olur inşallah Müge. Akın giderse Survivor'ın tadı kalmaz benim için gerçi gideceğini sanmıyorum kolay kolay.
Şu Turabi'ye de yine uyuz oldum gelmiş Akın'a adamlık dersi veriyor kimsin sen la o kameralara söylediği şeyleri yüzüne söyleyemez tabii işi gücü arkadan konuşmak
Haklılar ne diyeyim şimdi dokunulmazlık Akın yüzünden gitti. Tolga'dan puan al bari.Çok riskli bir durumda bence Akın.Yani sms'den önce baya kötülendi arkadaşları tarafından Yİğit bile ümitsiz.
Harbiden kocabaş gine sıfır çekti diyoduKocabaş diyip duruyodu arkadan devamlıAcun elemez belki Akın Tolga kavgası kesin olur
Çamur oynunu diyosan kötüydü evet ama orda Togada yarışmadı üstüne çok yük bindi olur öyle arada yarışmaya başladımıda hiç yenilmiyor full çekiyor devamlı
Haklılar ne diyeyim şimdi dokunulmazlık Akın yüzünden gitti. Tolga'dan puan al bari.Akın 4. Müge sonuncu olur bence böylece kalır Akın yani inşallah.
Neyse bence de uzatmayalım yüz saat tartışırız şimdi vakit kaybedemem.Sınavların olmasaydı savunurdum ama sınavların var uzatmayayım.
Aynı şeyi söyleyeyim.Turabi yüzüne söyledikelrinin biraz argosunu kameralarda söylüyor bence yanlış pencereden bakıyorsun.
Ayrıca Turabi'nin arkasındanda ne saçmalıklar deniliyor.
Benim hatırladığım o oyunda kötüydü başka oyun hatırlamıyorumBU hafta başındada bir oyunda kötüydü gibi sanki.
[HASHTAG]#kocabasakin[/HASHTAG] .[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]
Neyse bence de uzatmayalım yüz saat tartışırız şimdi vakit kaybedemem.My anketlerine de oy kullanıp çıkacam.
Sahra iyi performans gösterdi ve mağduru oynamayı sürdürüyor 3.olur gibi. Akın gitmez @ABAY_06'nın da dediği gibi Acun adalar birleşince kavga çıkmasını ister.BU hafta başındada bir oyunda kötüydü gibi sanki.
[HASHTAG]#kocabasakin[/HASHTAG] .[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]
Sahra'yı geçemeyeceklerini kabullenmiş gibisin ama ben Akın'da gidici gözü görüyorum öyle hissettirdi.
Benim hatırladığım o oyunda kötüydü başka oyun hatırlamıyorum
Sahra iyi performans gösterdi ve mağduru oynamayı sürdürüyor 3.olur gibi. Akın gitmez @ABAY_06'nın da dediği gibi Acun adalar birleşince kavga çıkmasını ister.
Tagı yapmadın böyle çarpılırsın Gökhana laf atarsanGÖkhan'ın başarısını konuşmak istemiyorum.#ikincieldelikanligökhan zaten biliyoruz.
bende Tolga ile karşılaşma olayını beklemiyor değilim açıkçası.
Tagı yapmadın böyle çarpılırsın Gökhana laf atarsan
De getO mendebura tag yapmakla uğraşamam o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?