Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla aga belli olmuyo şok sonuçlara hazırlıklı ol ginede sen Müge oylamaya çıkınca yüksek alıyo çıkmazsa düşük alıyo belli olmuyor yani
Yine sonuncu olur inşallah Müge. Akın giderse Survivor'ın tadı kalmaz benim için gerçi gideceğini sanmıyorum kolay kolay.

Şu Turabi'ye de yine uyuz oldum gelmiş Akın'a adamlık dersi veriyor kimsin sen la o kameralara söylediği şeyleri yüzüne söyleyemez tabii işi gücü arkadan konuşmak

Çok riskli bir durumda bence Akın.Yani sms'den önce baya kötülendi arkadaşları tarafından Yİğit bile ümitsiz.

Harbiden kocabaş gine sıfır çekti diyodu
Kocabaş diyip duruyodu arkadan devamlı
Acun elemez belki Akın Tolga kavgası kesin olur

Ama bu hafta bir oyunda çok kötüydü.
Arada çok kötü olduğu oyunlar oluyor.
Çamur oynunu diyosan kötüydü evet ama orda Togada yarışmadı üstüne çok yük bindi olur öyle arada yarışmaya başladımıda hiç yenilmiyor full çekiyor devamlı

Sınavların olmasaydı savunurdum ama sınavların var uzatmayayım.
Aynı şeyi söyleyeyim.Turabi yüzüne söyledikelrinin biraz argosunu kameralarda söylüyor bence yanlış pencereden bakıyorsun.
Ayrıca Turabi'nin arkasındanda ne saçmalıklar deniliyor.

Çok riskli bir durumda bence Akın.Yani sms'den önce baya kötülendi arkadaşları tarafından Yİğit bile ümitsiz.
Haklılar ne diyeyim şimdi dokunulmazlık Akın yüzünden gitti. Tolga'dan puan al bari.
Akın 4. Müge sonuncu olur bence böylece kalır Akın yani inşallah.

BU hafta başındada bir oyunda kötüydü gibi sanki.

[HASHTAG]#kocabasakin[/HASHTAG] .
[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]

Haklılar ne diyeyim şimdi dokunulmazlık Akın yüzünden gitti. Tolga'dan puan al bari.
Akın 4. Müge sonuncu olur bence böylece kalır Akın yani inşallah.

Sahra'yı geçemeyeceklerini kabullenmiş gibisin ama ben Akın'da gidici gözü görüyorum öyle hissettirdi.

Neyse bence de uzatmayalım yüz saat tartışırız şimdi vakit kaybedemem.
My anketlerine de oy kullanıp çıkacam.

Sahra iyi performans gösterdi ve mağduru oynamayı sürdürüyor 3.olur gibi. Akın gitmez @ABAY_06'nın da dediği gibi Acun adalar birleşince kavga çıkmasını ister.

Benim hatırladığım o oyunda kötüydü başka oyun hatırlamıyorum

GÖkhan'ın başarısını konuşmak istemiyorum.
#ikincieldelikanligökhan zaten biliyoruz.

Sahra iyi performans gösterdi ve mağduru oynamayı sürdürüyor 3.olur gibi. Akın gitmez @ABAY_06'nın da dediği gibi Acun adalar birleşince kavga çıkmasını ister.

bende Tolga ile karşılaşma olayını beklemiyor değilim açıkçası.

Serenay finaIIerin kızı
tüm finaIIeri o yapıyor nerdeyse
çok güzeI yarıştı maşaIIah [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] akın tez zamanda gidersin inşaIIah adadan

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] [HASHTAG]#yesbeyesserenay[/HASHTAG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...