Iyi savunma taktiği.. Savunma yapmıyor gibi takılmak)))Evet yoksa senin durcağın yok gine başlıyacan savunma sanatına en iyisi tartışmamak
Iyi savunma taktiği.. Savunma yapmıyor gibi takılmak)))Evet yoksa senin durcağın yok gine başlıyacan savunma sanatına en iyisi tartışmamak
Yanlış konuya atmış sanırım, kendisi silmiş,@sürgünüm senin resim silindi
@Bully senin Akın gine hüsran gine hüsran seninde umudun kalmaıştır artık @sokak sanati gine ortalıklarda gözükmüyor gönüllüler yenilince toz oluyor
[HASHTAG]#yesbeyesserenay[/HASHTAG]harika oImuş [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]
Sahra melunu Turboyu yazdı.Sinsi yılan@sokak sanati
Akın hepsini kaybetti
Sahra 3 oyun aldı
Turabi 2
Yiğit 2
@sürgünüm senin resim silindi
@Bully senin Akın gine hüsran gine hüsran seninde umudun kalmaıştır artık @sokak sanati gine ortalıklarda gözükmüyor gönüllüler yenilince toz oluyor
akından nefret ediyorum12-2 Yapmıs Dokunulmazlıkta 14/9 Turabi 15/8 Yiğit
Sana bye bye
Önce Sharaben akının gitmesini istiyorum
Turabi o meluna inanmazOwww Fragman yıkılıyor.😱
Sahra yine bir numaralar peşinde.Zaten konseyde benimle uğraşma eski halimize dönelim dedi Turabi'ye arkada.😱Kesin Akın ve Yiğit'i satacak.
[HASHTAG]#bizneunlulergordukgulgulolduk [/HASHTAG]
akın gitsin hem böylece duygunun intikamını alırımÖnce Shara
Turabi o meluna inanmaz
Önce Shara
Turabi o meluna inanmaz
@sokak sanati Bully bile bıkmış artık Akından foruma bile gelmiyor
Gökahn şow yaptı gine turbonuzu ezip geçiyor devamlıTagı ben çıkarttım.
Aynen onu yazmış.Melun ama akşam olacakları bilmiyor.
Önceki sayfalarda yazdım dokunulmazlık yarına dedim.
Akın dün yazılmayı hak etti çok kötü performans göstererek çıldırttı beni resmen. Dur bakalım şu günü atlatalım da ben hala kendine geleceğini düşünüyorum. Müge'yi geçer herhalde elemede.@sürgünüm senin resim silindi
Valla aga belli olmuyo şok sonuçlara hazırlıklı ol ginede sen Müge oylamaya çıkınca yüksek alıyo çıkmazsa düşük alıyo belli olmuyor yaniAkın dün yazılmayı hak etti çok kötü performans göstererek çıldırttı beni resmen. Dur bakalım şu günü atlatalım da ben hala kendine geleceğini düşünüyorum. Müge'yi geçer herhalde elemede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?