turabi varya kendi etti kendi bulduTürabı ne yaptı ?
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
turabi varya kendi etti kendi bulduTürabı ne yaptı ?
Bakıyoruz aga işte 2'sine Survivor'da heycan çok yalan yok ama yarın 2 gruptada Karadayı 1'inci olsunİşte şimdi elime düştün.Ama doğru karar vermişsin Survivor'da heyecan fırtınası var Karadayı'ya bakıp ne yapacan?
uzaktan destek oluyom bak uzak desteğim bile kızı 1.yapıyorNe yoruyon beni izlemiyosan burda işin gücün çene
Valla oldu şok olduk gerçekten Gökhan'ın 1'inci olmasını bekliyordumuzaktan destek oluyom bak uzak desteğim bile kızı 1.yapıyor
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Karadayıcılar dizilerinden sıkılmışlar izlemiyorlar ama zirve hayalleri kuruyorlar. İlginç.Bakıyoruz aga işte 2'sine Survivor'da heycan çok yalan yok ama yarın 2 gruptada Karadayı 1'inci olsun
İsmail BakiKim elendi?
Bak işte lafı nereye çekti izliyorumKaradayıcılar dizilerinden sıkılmışlar izlemiyorlar ama zirve hayalleri kuruyorlar. İlginç.@xemrexxx
Karadayıcılar dizilerinden sıkılmışlar izlemiyorlar ama zirve hayalleri kuruyorlar. İlginç.@xemrexxx
abi neler oldu varyaKim elendi?
oh olsun size kalitenin yanında yer alın siz deValla oldu şok olduk gerçekten Gökhan'ın 1'inci olmasını bekliyordum
Survivor heyecanına kapılıp netten devam edersin artık dizine.İsmail Baki
Bak işte lafı nereye çekti izliyorum
Yaw 2'sinede bakmaya çalışıyoruz evdekiler Survivor izliyorSurvivor heyecanına kapılıp netten devam edersin artık dizine.
abi neler oldu varya
gönüllüler zehirlendi , sonra turabi el hareketi gibi birşey yaptı , ayıp birşey yani , gökhan sinirlendi , acun turabiye kızdı , turabinin oyları düştü
Evdekilere sevgiler saygılar.Yaw 2'sinede bakmaya çalışıyoruz evdekiler Survivor izliyor
Aynen Acun iyi verdi ayarı Turbo'ya @sokak sanati nerde gözikmiyi
Saygılar bizdenEvdekilere sevgiler saygılar.
Son oyunlarda aynı kaliteyi gösteremiyo Serooh olsun size kalitenin yanında yer alın siz de
@Maskeli Fedai ile birlikte konuya uğrayamazlar artık.Aynen Acun iyi verdi ayarı Turbo'ya @sokak sanati nerde gözikmiyiyani o hareketten sonra iyice soğudum Turbo'dan
😱 Yok artık sana yapsa kafa göz dalardın.Gökhanı sevmiyorum Turabi ne yaptiysa haklidir.
Öylemi evet gündüz bişeyler diyodu Gökhan'a @sokak sanati işte oda görmüştür herhalde gerçek yüzünü Turbo'nun@Maskeli Fedai ile birlikte konuya uğrayamazlar artık.Bir de fragmana bakarak Survivor'ın en efendi adamı Gökhan'ın günahını aldılar melunlar.
abi yapma , sen ağır abisin , sana yapsa sen çıldırırdın resmenGökhanı sevmiyorum Turabi ne yaptiysa haklidir.
sokak santi korkuyor bence, turabi nasıl korktuysaÖylemi evet gündüz bişeyler diyodu Gökhan'a @sokak sanati işte oda görmüştür herhalde gerçek yüzünü Turbo'nun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?