Görevinde başarılı olmuşsunolabilirkaliteyi desteklemek görevimiz
Görevinde başarılı olmuşsunolabilirkaliteyi desteklemek görevimiz
Turabi yine şaşırtmadı öyle bir sevinç gösterisi sonuna kadar ahlaksızlığa girer Acun da dersini verdi zaten.Helal olsun Gökhan Keser'e "adam ol adam" demekle ne kadar haklıymış anladım zaten onun gibi düzgün karakterli bir insan durup dururken kavga çıkarmaz yani.[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]
[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] zehirlenmelerine ve Akın'ın şanssızlıklarına rağmen oyunu kazanmayı başardılar. Fark daha fazla olurdu du olsun artık önemli olan kazanmak.Çok çok önemli bir ödül kazandılar bu arada ailelerini görmek onlara ekstra motivasyon sağlayacaktır.
Yiğit'e bak sen adam Eda-Metin Özülkü'yi tanıyormuş. 😱
İsmail Baki'nin gitmesini bekliyordum ama Serenay'ın 1.olması baya şaşırttı.Hak etti mi tartışılır tabii ki oyunlarda çok başarısız son 2 oyunda puan alamadı sanırsam. Seyirci karakterini oylamış bize de tebrik etmek düşer.Ama Serenay'ın Tolga'nın gerçek yüzünü görmesi lazım Tolga yüzüne kardeşim diyor arkasından ne oyunlar çevirmeye kalkıyor.
Tolga sms'te 3.olmuş bu arada öbür hafta çökecek inşallah .
Demek Karadayı'dan sıkılıp Survivor izledin.Turabinin yaptığı hareket neydi öyle bide bu adamı savunuyosunuz
Serenay 1'inci olmuş şok gerçekten 😱
olabilirkaliteyi desteklemek görevimiz
her zamanki gibiGörevinde başarılı olmuşsun
yok izlemiyom yarışmayıemre turabinin yaptığı hareketi grdün mü ?
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Şimdide Duyguyamı sardınher
her zamanki gibi[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
yok izlemiyom yarışmayı
Aynen öyle Turabi baya tepki çekmiş zaten Tolga zaten dip yapacak. Al birini vur ötekine. Serenay'ın 1. olması da insanların ilgincine gitmiş kim atıyor bu oyları o zaman?turabinin oyları düşer tolganında oyları düşer
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] gel bana gel bana diyor resmine bakınca yarışma dışından yorum yapiyim serenay ve duygu bal favorilerimŞimdide Duyguyamı sardın
ne demek sarmak filanŞimdide Duyguyamı sardın
Valla izledim yalan yokDemek Karadayı'dan sıkılıp Survivor izledin.
Bilmiyodum sevdiğini kimi seviyo bu sümbül anlamadımne demek sarmak filano duyguyu seviyor zaten
Aynen öyle Turabi baya tepki çekmiş zaten Tolga zaten dip yapacak. Al birini vur ötekine. Serenay'ın 1. olması da insanların ilgincine gitmiş kim atıyor bu oyları o zaman?
İşte şimdi elime düştün.Valla izledim yalan yok2'sine birden baktım Cumartesi Pazar izliyince Pazartesi ne olcağını merak ediyor insan ama Karadayının gönlümdeki yeri ayrı hiçbişeye değişmem
Adadaki haline bakınca durum değişmiyomu[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] gel bana gel bana diyor resmine bakınca yarışma dışından yorum yapiyim serenay ve duygu bal favorilerim
izlemiyom ki yarışmayıAdadaki haline bakınca durum değişmiyomu
sende bir duyguyu sevemedin gerçekten , bari sevmediğini belli etmeAdadaki haline bakınca durum değişmiyomu
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] tabii ki alacak zirveyi. 😎 Tolga 1 tane mi yanlış yaptı acaba adamın her hareketi yanlış rezil ikiyüzlü bir adam. Serenay konusunda tam olarak katılamıyorum.turabi çok kötü hata yaptı , artık akın 1.olur gönüllüler kaybederse
aynı şekilde tolga da çok stratejik bir yanlış yaptı
ben serenayın 1.olmasına şaşırdım ama sonra sevindim , bence hak etti
Tamam bişey demiyoum ama pek ısınamadım kızasende bir duyguyu sevemedin gerçekten , bari sevmediğini belli etme
Ne yoruyon beni izlemiyosan burda işin gücün çeneizlemiyom ki yarışmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?