Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turabinin oyları düşer tolganında oyları düşer

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]

turabinin oyları düşer tolganında oyları düşer

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Aynen öyle Turabi baya tepki çekmiş zaten Tolga zaten dip yapacak. Al birini vur ötekine. Serenay'ın 1. olması da insanların ilgincine gitmiş kim atıyor bu oyları o zaman?

Demek Karadayı'dan sıkılıp Survivor izledin.
Valla izledim yalan yok
2'sine birden baktım Cumartesi Pazar izliyince Pazartesi ne olcağını merak ediyor insan ama Karadayının gönlümdeki yeri ayrı hiçbişeye değişmem

ne demek sarmak filan
o duyguyu seviyor zaten

Bilmiyodum sevdiğini kimi seviyo bu sümbül anlamadım

Aynen öyle Turabi baya tepki çekmiş zaten Tolga zaten dip yapacak. Al birini vur ötekine. Serenay'ın 1. olması da insanların ilgincine gitmiş kim atıyor bu oyları o zaman?

turabi çok kötü hata yaptı , artık akın 1.olur gönüllüler kaybederse
aynı şekilde tolga da çok stratejik bir yanlış yaptı
ben serenayın 1.olmasına şaşırdım ama sonra sevindim , bence hak etti

Valla izledim yalan yok
2'sine birden baktım Cumartesi Pazar izliyince Pazartesi ne olcağını merak ediyor insan ama Karadayının gönlümdeki yeri ayrı hiçbişeye değişmem
İşte şimdi elime düştün.
Ama doğru karar vermişsin Survivor'da heyecan fırtınası var Karadayı'ya bakıp ne yapacan?

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] tabii ki alacak zirveyi. 😎 Tolga 1 tane mi yanlış yaptı acaba adamın her hareketi yanlış rezil ikiyüzlü bir adam. Serenay konusunda tam olarak katılamıyorum.

acun'un ayarın kralını turabi'ye verdi

acun: o garip hareketi gökhan'a mı yaptın?
turabi: ekmek çarpsın onlara yapmadım
acun: nereye yaptın, gökyüzüne mi yaptın?

@Bully @ABAY_06 @xemrexxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...