Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhanla Merve yarıştığı zaman sayı garanti

Serenay bi git ya

Son düzenleme:
Turabi sahte delikanlı olduğunu bir kez daha ispatladı. Hem boru dansı yap hem de delikanlı takıl bu koflugunun foyasi ortaya çıktı. gokhan asıl delikanlı olduğunu ispatladi. Bir kimsede ne eksikse o diline vururmus ))) Turabi tam böyle

Turabi çok iğrenç bir insan. Az önce gerizekalı olduğunu da gösterdi.
"Ben onlara yapmadım ki abi, arkam dönüktü onlara. Okyanusa hareket çektim."

Ayrıca Gökhan da karakterini gösterdi. Ee sonuçta kim yetiştirdi?

SERENAY'IMMMMMMMMMMMMM ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN BEEWEEEEEEEEE YAŞASIN! <3 AŞKIM BENİM MELEĞİM ELLERİM TİTRİYO HER ŞEYE DEĞERSİN SENİ ASLA DEĞİŞMEM KİMSEYE <3

Turabinin yaptığı hareket neydi öyle bide bu adamı savunuyosunuz

Serenay 1'inci olmuş şok gerçekten 😱

turabi ne kadar iğrençsin , senden tiksiniyorum

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]

Turabi yine şaşırtmadı öyle bir sevinç gösterisi sonuna kadar ahlaksızlığa girer Acun da dersini verdi zaten.
Helal olsun Gökhan Keser'e "adam ol adam" demekle ne kadar haklıymış anladım zaten onun gibi düzgün karakterli bir insan durup dururken kavga çıkarmaz yani.
[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] zehirlenmelerine ve Akın'ın şanssızlıklarına rağmen oyunu kazanmayı başardılar. Fark daha fazla olurdu du olsun artık önemli olan kazanmak.
Çok çok önemli bir ödül kazandılar bu arada ailelerini görmek onlara ekstra motivasyon sağlayacaktır.

Yiğit'e bak sen adam Eda-Metin Özülkü'yi tanıyormuş. 😱

İsmail Baki'nin gitmesini bekliyordum ama Serenay'ın 1.olması baya şaşırttı.
Hak etti mi tartışılır tabii ki oyunlarda çok başarısız son 2 oyunda puan alamadı sanırsam. Seyirci karakterini oylamış bize de tebrik etmek düşer.
Ama Serenay'ın Tolga'nın gerçek yüzünü görmesi lazım Tolga yüzüne kardeşim diyor arkasından ne oyunlar çevirmeye kalkıyor.

Tolga sms'te 3.olmuş bu arada öbür hafta çökecek inşallah .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...