Survivor'ın En Çok Dikkat Çeken 4 Kadını!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
UD0dIAva58O15HFoEJEpgbOM.jpg

Acun Ilıcalı'nın sunumunu ve yapımını üstlendiği Star TV ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasına değinmek istiyorum.

Öncelikle bu sezonun geçtiğimiz iki sezona göre epey iyi olduğunu görüyorum. Özellikle ünlülerin takım ruhu oldukça başarılı. Ama gönüllüler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Neyse zaten konumuz bu değildi.

Bu yıl yarışmaya katılan dört kadın farklı özellikleri ile benim çok dikkatimi çekti.

İşte o kadınlar ;

MNRH3VNp7fGBVeszjl4Ci2Df.jpg

Duygu Çetinkaya

Gönüllüler adasının muhalefet ismi diyebiliriz. İlk bölümünden itibaren tartışmaların içinde yer alması ve tartışmaların ana sebebinin olması dikkatimi çekti. Duygu sms'e çıkan ilk isim oldu. Bakalım adada uzun süre durabilecek mi?

Bu arada gönüllüler adasında olsa da kendisi oyuncudur. Bir çok dizide yer almıştır.

olgZEDynyvCF6ydj5EinIG12.jpg

Fatmagül Fakı

Güzelliği ile çok dikkat çekmeyi başardı. Özellikle Adriana Lima'ya çok benzetildi. Ama onu diğerlerinden ayıran en belirgin özelliği sessiz ve sakin birisi olması. Tartışmalardan uzak duran yarışmacı bu özelliği ile izleyiciden tam not aldı.

f8vd2m9TJFRsyHCbUIBgzOmd.jpg

Larissa Gacemer

Adanın favorileri arasında yer alan başarılı oyuncu sempatik tavırları ile halkın gönlünü kazanmayı başardı. Yarışmalardaki performansı ise fena değil. Özellikle adadaki hal ve tavırları izleyicileri epey eğlendiriyor.

fHaz9SBONKF9V8NyzkLt8dvC.jpg

Bennu Gerede

Hiç kuşkusuz bu yılki Survivor'un süpriz ismi diyebiliriz. Dört çocuk annesi olan başarılı fotoğrafçı adanın yemeklerle sorumlu ismi. Ama en belirgin özelliği yarışmadaki başarılı performansı. Yaşına göre bayanlar arasındaki en günlü kadın.
Bennu Gerede için ilk başta elenir diyordum ama bu saatten sonra adada en çok kalan bayan dahi olabilir diyorum.

Survivor her pazartesi , cumartesi ve pazar günleri 20:00'da Star TV'de.

Larissa gercekten cok hos bir bayan. Umarim sonuna kadar gidebilir.

kızlar da favorim duygu ve larissa ikisi de çok iyi sonuna kadar devam etsinler

güzellik olarak larissa süper duygu süper gönüllülerde 1-2 tane daha var güzel