Demekki sonradan yalanlamış.
Demekki sonradan yalanlamış.
MERVE OFLAZ ADADA TURABİ ÇAMKIRAN, NİHAT DOĞAN VE PASCAL NOUMA ile konuşmayacağını açıklamış.
@sokak sanati @Maskeli Fedai
Bende senin gibi her zaman Hasan'ı unutuyorum sonra oha Hasan'da vardı diyorum.
Bu sezon herkesi ezip geçeceğiz inş.Turabi ile farklı adada olacaklar zaten.
Adam efsane.Gönüllüler yıkılıyor bu sezon.
Ünlülerci.Hakan, Anıl, Doğukan, Merve Oflaz
Ben nedense ünlüleri desteklemişimdir genelde, öyle denk geliyor napayım.Ünlülerci.
Hiç anlaşamıyoruz biz senle.
Hakan Gönüllülerin adamıdır, hiçbir şekilde geçmesi söz konusu dahi olamaz.Ben nedense ünlüleri desteklemişimdir genelde, öyle denl geliyor napayım.Hakan da ünlülere geçerse süper olur.
Senin neyinle anlaşacam ben melun.
Geçse süper olur.Hakan Gönüllülerin adamıdır, hiçbir şekilde geçmesi söz konusu dahi olamaz.Bende her zaman Gönüllüler efsanesini tutmuşumdur.
Ben seni çekiyorum o kadar.Anlaşamıyoruz ama hiçbir konuda.Takımlarımızda farklı.Sadece aynı kanalın fanıyız.
Aynen öyle melun Turabi'yi acımasızca yerden yere vuracam yine.Yine tartişacağız demek@Bully
Yakışıklı çocukmuş Hakan.Geçse süper olur.Geçmezse de artık sadece Hakan'ı desteklerim ben.
Abartma sen de mesela ikimiz de Beren fanıyız ve Meryem'e gıcık oluyoruz.
😱 Adam evli oğlum uzak dur.
Hadi ya evli mi?😱 Adam evli oğlum uzak dur.
Ne alaka şimdi BurFah
Gizem Akın'la evli bilmiyor muydun ciddenHadi ya evli mi?Hakan'a da ısınmıştım halbuki.
Bilmem ne anlarsan artık canım.
Rakipleri çok güçlü inşallah hırbo gömülecek bu sezon.@Bully Turabi yine cevabını sahada verecek
Tabiki biliyordum.Gizem Akın'la evli bilmiyor muydun cidden
Aklıma bir şey geldi de neyse şimdi.
Neyse.Tabiki biliyordum.Hatta kızda katılacaktı ama ne oldu sonra bilmiyorum onu.
Ne geldi.
Şimdi Hakan yakışıklı çocuk, BurFah'da öyle.Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?