Suriyelilere Üniversitelere Sınavsız Giriş Hakkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Menderes in darbesi de haklı o zaman yav adamı önce yolsuzluk yapıyor gibi gösterdiler halk şüphelenmesin diye sonra bastılar darbeyi sistemi çökertip 1 yıl sonra idam ettiler.Bu işin arkasında kimlerin olduğu çok açık Chp ve küresel güçler

Cemaatin kimse bu kadar ileriye gideceğini bilmiyordu ki kimse yıllarca halkı kandırdılar.Hükümet yanlış yapmış mıdır elbette yapmıştır ama cemaatin asıl yüzü mit olayında ortaya çıktı.Ha baykalın kasedini kılıçdaroğlunu o koltuğa getirenler yayınladı orası ayrı konu

Chp ne zaman küresel güç oldu )))
Chp nin başındaki zatı iyi araştır istersen )))

Alakası bile yok aslında. Hepsi aynı veya hepsi aynı olmalı diye bir kaide yok. Birşey yaparsın bedelini ödersin yada ödetirsin mesele bundan ibaret. Hepsinin arkasındakini bulmadan hepsini aynı güç yaptı demek gereksiz ve faili meçhul olmaya götürür. Hepsinin altında yatan sebepler var.

Zaten hepsi tesadüf yani ülkeye bir yararı olan insanlar tesadüf eseri bir şekilde gidiyor zaten )))

Krizler dediğin gibi değil. Krizler ülkeden ani olarak para çıkması sonucu oluyor. Ülkeye yatırım yapan fabrika satın alan isizligi azaltan biri nasıl aniden ülkeden para çıkışı yapacak. Bir fabrikayı satmaya kalksan 1 aydan erken sataman . yani yabancı sermeya kötü olsa senin ovdugun komünist cin yabanci sermeyayi en çok çeken ülke olmazdı)))

Ayrıca darbecileri hakli görme ayıbınına diyecek bir şeyim yok. Binlerce insan asan öldüren binlerce insani sakat birakan kisileri nasıl hakli bulursun anlamıyorum (((

Yukarıda yazdım aga dedim ki iyi liderler bir şekilde gidiyor falan sana katılmıyorum dedi bende zaten iyi liderlerin gitmesi tesadüf zaten dedim. )))

İlla zengin diye çalması mı gerekli yani ? hem ona bakarsan Atatürk de zengindi hemde fazlasıyla

Kendi ülkemizde yabancı olduk resmen artık kafelerde,parklarda Türkler kadar çoğaldılar oturduğum yer Ankara. Geçen Ps4 kafeye gittik orda mülteci halı sahada mülteci özellikle son 2 senedir aşırı çoğaldılar 5 yıl içerisinde Türk vatandaşı da olabiliyorlar.