Suriyelilere Üniversitelere Sınavsız Giriş Hakkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni meni olabilir fakat ,hükümet sözünü değiştirseydi onca insan karşısında olurdu,Bence sorunsuz şekilsiz halledilicektir sorunlar...
Bana ne artık ne yapıyorsa yapsınlar onu buna ülketyi doluştursunlar, her sokak başı 2-3 dilenci olsun umurum da değil.

Bana ne artık ne yapıyorsa yapsınlar onu buna ülketyi doluştursunlar, her sokak başı 2-3 dilenci olsun umurum da değil.
Bunlardan bende hoşnut değilim,madem ülkeye aldılar o zaman yerleştirceklerdi ama türkiyede açlık sayısı fazlayken neden başka millettten insanları doyuralım ...

yok artık 😱 Erdoğan olmadan Türkiye olmazmış 😱 Sen neyin kafasını yazıyorsun? Senin kkafan aynı Kuvayı Milliye destek vermeynlein kafası...
Şu ana kadar ülkeye gelen iyi liderler kimler bir elin parmağını geçmz.Erdoğan gitse şu anda suriyeden farksız olmuştuk.Allah aşkına kim devleti yönetecek birgüne bir gün proje üretemeyen Kılıçdaroğlu mu yoksa daha önce gelen ve hükümeti batıran Bahçeli mi daha iyisi varda biz mi seçmiyoruz.

Kuvayımilliye ile konumuzun ne alakası var Allah aşkına ona destek vermeyenler vatan hainidir

konuyu açan vatandaşın konuyla alakalı hiçbir bilgisi olmadığına adım ve soyadım kadar eminim

bu cumhuriyet 80 yıl erdoğanla mı var oldu ki o gidince yok olsun?
Atatürk Menderes Özal Erbakan Erdoğan bunlar dışında gelen hükümetler hep ülkeyi batırmıştır.Cumhuriyet vardı ama halkından uzak bir şekilde vardı.Halkıyla bütünleşemeyen bir devlet vardı.Bu saydıklarım dışında gelenlerin hepsi başarısızdır

Hükümet herkesi el üstünde tuttu sadece kürtleri dğeil kürtler eziliyordu Hükümet sadece onlara gereken yardımları falan yaptı.Erdoğan gitse elbette ülke geriye gider.Çünkü ülkeyi yönetecek bir deha yok şu anda

Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi Türk tarihinin gördüğü en güçlü kuvvetli dirayetli ve sağlam hükümetidir açık ve NET

sıradan birileri olsa ülke çoktan suriye olmuştu dua edeceğinize hala Erdoğan'a laf atıyosunuz birazcık etrafınızdaki ülkelere bakın analitik çözümleme yapın almanların oyunlarına bakın

Dünyanın en büyük havaalanı İstanbul'a yapılacak ve almanlar bunu engellemek için her haltı yapıyolar tabi buna içimizde hainlerde destek veriyor!

Adamlar çalışalım dediğinde yok isimizi elimizden alıyorsunuz oluyor))) karar verin calissinlar mi yoksa çalışmasınlar mi))
beni bulaştırma hüloooğiizm vs. anti hüloğizm kavganıza takılın siz benim görüşüm budur

on milyonlarca insnaın çalışşarak geldiği yere bedavadan gelenlere onları oraya getirenlere de yazıklar olsun .

şimdi müthiş birleştik devletle. onlara oy vermeyenlerin bir vatan haini ilan edilmediği kaldı ))

sende hklısındır tabi cnm ben brazda bu haberden dolayı söyledim öfkeyle
türkiyede eğitim şartları bukadar zorken suriyeye bu kolaylık yapılması adaletsiz olmuş bence🙄🙄🙄

sende hklısındır tabi cnm ben brazda bu haberden dolayı söyledim öfkeyle
türkiyede eğitim şartları bukadar zorken suriyeye bu kolaylık yapılması adaletsiz olmuş bence🙄🙄🙄
senin için iyi oldu bence türklerden koca bulamadın şansını suriyelilerde denersin artık

senin için iyi oldu bence türklerden koca bulamadın şansını suriyelilerde denersin artık
hahaha beni etkilemiyor ben üni diplomamı almısım elime yanı çalısıp çalısmamak bana kalmıs artık en azından okul hyatıma bir nokta koyabildim 🙂🙂🙂

Biz Suriye gibi olmayız. Sizin kendi milletinize güveniniz yok ki böyle şeyler diyorsunuz. Zaten bize böyle inandırdıkları zaman biz dağıldık demektir. Türk milleti kolay kolay milliyetsiz arap ülkeleri gibi olmaz. Ezbere cevap vermemek lazım.

Haksızlık!
Resmen bizi keriz yerine koymuşlar..
Olsa olsa bedava araba versinler...

Kardeşim ortadoğu da büyük bir oyun var birileri yeniden sınırları çiziyor.Bu zor süreçte Erdoğan gibi güçlü ne yaptığını bilen bir lider olmasa çoktan suriyeye döneriz.Ezbere konuşmuyorum.Lütfen artık olaylara geniş bakın sadece solculuk penceresinden değil

Tek pencereden baksaydım konuya milliyetçi olarak girip Refah Partisi olarak devam etmezdim
Biz zaten ülke kurulduğundan itibaren zor bir süreçteydik, bu şimdi veya sonrasında olmayacak birşey değil. Büyük bir millete sahip olmak kolay değil.

Şu andaki dönem en zor dönemi geçmişte bu kadar bölünmeyler karşı karşıya değildik.Bu süreçte iyi bir lider lazım ve bu lider de Erdoğan`dan başkası değil

Şu andaki dönem en zor dönemi geçmişte bu kadar bölünmeyler karşı karşıya değildik.Bu süreçte iyi bir lider lazım
Bölünme olmadı ki. Ayaklanan kesim belli, ayaklandıranlar belli, ayaklandırma sebebi belli yani bunun bu kadar düşünecek birşeyi yok. Tabikide bu süreç zorlu ama piyonlar, piyonluğa devam ediyor