Suriyelilere Üniversitelere Sınavsız Giriş Hakkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O Erdoğan dönemindeki açıklamaydı şimdi yeni açıklama bu.

Simdi bu karar kesin mi Suriyeliler için yoksa seneye mi sınavsız geçiş
Zaten bunlar üniversiteyi kazanmamış ara sınıflar seni hic etkilemiyor. Eğitimleri aksamasın diye burada yatay geçiş hakki veriliyor. zaten biliyorsan yabancı öğrencilerin ayrı LyS sınavlari var ve çok kolay sorularla onlar giriyor. Ama kontjcanlari çok düşük bolum başı 3 kişi falan ve her bolum acmiyor tabi

yok artık 😱 Erdoğan olmadan Türkiye olmazmış 😱 Sen neyin kafasını yazıyorsun? Senin kkafan aynı Kuvayı Milliye destek vermeynlein kafası...

Japonya da krizde adamların ikinci dünya savaşı yaptırımı olarak savunma sanayisi yok. Oraya haracayacagi parayı başka yerlere harcadı. Biz oylemi AKP te kadar bütçeden en fazla payı savunmaya ayiriyorduk. Allahtan Erdoğan bu duruma uyandı artik ilk türk tankı ilk savaş gemisi ilk helikopter. Uzun menzili füze ilk piyade tüfeği üretir hale geldik haracamalar ülkede kalıyor.

bu cumhuriyet 80 yıl erdoğanla mı var oldu ki o gidince yok olsun?

Ben bölüm kırpmadım ben gördüğümü kopyala-yapıştır yaptım, laf atmadan iyice bir tartalalım. Yok şunu kırpmış yok bunu kırpmış!! Ben bu konuyla alakalı cümleyi aldım, başkası da öyle almıştı. Hemen kırpmış!

Tabi kendi mallarımızı üretmemiz güzel birşey ama bundan 3-4 yıl önce Tübitak yetkilisi televizyonda konuşuyordu. Ellerinde 120 adet %100 türk malı heronlarının olduğunu söylüyordu ama daha şimdiye kadar biz kullanmıyorduk ve habire ihraç ediyorduk. O uçakların milli ekonomiye verdiği zararı düşünsene bi. Bence bu olayda onun gibi o helikopterler, tanklar yıllar önceden üretilip gün yüzüne çıkmamıştır, capital ülkeler para kazansın diye. Uçak gemisi şu an yapılmaya başlandı diye biliyorum, henüz yapılmadı.

bu cumhuriyet 80 yıl erdoğanla mı var oldu ki o gidince yok olsun?
Şuan turkiyenin çevresinde olanların farkında değilsiniz sınırlar tekrar çiziliyor. Zayıf bir hükümete ülke suriyeye dönmüştü. Çok denediler önce gezi mezhep ayaklanması( ölenlerin hepsi ayni mezhepte olması), sonra cemaat ayaklanmasın simdi de PKK ayaklanması, bu turkieynin en uç noktalarının sürekli kasindigini gösteriyor. Bu kadar darbe girişimden sağ çıkan sulama kadar pek hükümet olmadi

şuan bahsettiğim hükümetin iyi veya kötü olması değil erdoğan ın ilahlaştırılması

Olur mu nerdeymis heronlar. Öyle olsa israilden bozuk heron alirmiydik))) daha yeni yeni iki uç firma heron(anka kuşu) yaptı denemeleri sürüyor yakin zamanda orduya teslim edilecek. Ha birde yerli eğitim uçağı urettik ilkez.
Helikopterler daha yeni orduya verildi yeni haber. İtalyanlarla ortak üretik bayağı problemli ve uzun oldu ilk bir kactanesi düştü helikopterlerin ama simdi bir çok ülkeden talep var. Erdogandan önce hic bir hükümet bunlara el atmadi hepsi proje asmaainsaydi. Ayni hızlı green gibi her hükümet proje yapar ama nasıl olursa başlayamazdi)))

şuan bahsettiğim hükümetin iyi veya kötü olması değil erdoğan ın ilahlaştırılması
Gezi ve cemaat darbesinde gördük kimse çıkıp açıklama bile yapmaya korktu))) banaknalarin çoğu arazi oldu. Çevremizde gördük gezi darbe girişimi yiyen her ülkede kaos oldu Ukrayna suriye mısır, Gürcistan hep boyle darbelerle mahvoldu

Ben izlediğim şeyi söylüyorum. Tübitak zaten muhalefet biraz ama sallama cevap verdiğini de zannetmiyorum, yakın bir tarih olsa bulabilirdim belki.

Bizim askeriyedeki yazılımımız çok iyi mesela yıllardır öyle ama hükümet bunlardan hiç bahsetmedi, yıllardır eleştirip, kötüledi. Birşeye umut vermeden ona umut bağlamak doğru olmaz.

Ben ak partiyi kastetmedim davutoglunu kastettim

Vallahi israilden alınan bozuk heron haberleri ortada googldan çok rahat bulabilirsiniz. İsrail bozuk heronlari bize kakaladi mecbur kaldık kendimiz üretmeye iste yeni heronlar yeni üretiliyor

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/turk-heronu-anka.html?position=3

Bu da bozuk heron haberi)))

http://airnewstimes.com/israil-den-alinan-heronlar-bozuk-cikti-12103-haberi.html

Ben bölüm kırpmadım ben gördüğümü kopyala-yapıştır yaptım, laf atmadan iyice bir tartalalım. Yok şunu kırpmış yok bunu kırpmış!! Ben bu konuyla alakalı cümleyi aldım, başkası da öyle almıştı. Hemen kırpmış!​
Sakın ol şampiyon

Yav Allah aşkına yok sattı yok bilmem ne yaptı geçin bu işleri geçin eskiye göre durumumuz iyi mi evet iyi eskiye göre daha iyi koşullarda mı yaşıyoruz evet yaşıyoruz.Millet artık eskisi gibi yoksulk perşian değil.Bakkalların marketlerin önünden geçmek için 40 farklı kez düşünmüyor.Ak Parti gelir seviyemizi arttırdı.Önceden ımf para versin diye kapılarının önünde yatıyorduk.Şimdi öyle bir dert varmı yok çok şükür.Müstehak size şampiyon ben halimden memnuunm.Tek başına iktidarmış yetmedi mi koalsiyon dönemleri erken seçimler şu yattığınız kış uykusundan uyanın artık.Kürtler bugüne kadar hep eziliyordu be eziliyordu gel bir doğuya bak istersen şimdi ki doğu mu yoksa kaç sene önceki doğu mu hem tepene çıktıkları yok bölgede herkes barış sürecini destekliyor.Pkk ve yandaşları dışında

abi inan bunda da bişey olduğunu biliyordum yorumları okuyordum her zamanki gibi konuşup duruyolar al işte arkadaş bişeyi de araştırın yazın ya
adamlar dünden zaten bekliyolar birinin kafasına taş düşsünde hükümeti suçlayayım diye
o yüzden hiç takmaya gerek yok