Supernatural'dan Nihat Doğan'a Gönderme

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Bilindiği üzere Nihat Doğan mini etek giyen kadınların tecavüze uğradığında bağırmayacaklarını kapsayan twetleri büyük tepkiler çekmiş ve survivordan atılmıştı.
11.onayınıda almayı başaran CW kanalının efsane dizisi Süpernatural 20 mayıs 23.bölümle sezon finalindeki bölümünden bir sahnesi Nihat Doğan'a gönderme niteliğindeydi.

Jansen Ackles'in canlandırdığı Dean karakteri bir cinayeti soruştururken bir kız cesetini görüp kıyafetlerinden dolayı bunu hak ettiğine dahil kabaca söylemler söyledi.Orada bulunan Şerif ise Dean'a tepki gösterelek bunun birşey değiştirmediğini, benim tek gördüğüm şey onun birinin küçük kızı olduğudur sözüyle tepkisini ortaya koyması, Nihat Doğan olayına gönderme niteliğinde bir sahneydi.
ustv-supernatural-season-9-poster.jpg

@Forumdash @legolas9900 @cookies @mrt-06 @kaan955 @xemrexxx @OzaN @destere @Harunnn60 @vadikızı

@vadikızı dean burada nihat doğanı oynuyor göndermeyi şerif yaptı:F

@OzaN artık şu dizinin büyüklüğüne boyun eyin bence direnme:A
Nihat Doğan'a gönderme yapmak büyüklük mü oluyor. :D Ki öyle bir şey yok tabii ki. Nerden bilsinler Nihat Doğan'ı ve bu düşüncede olan dünyadaki tek insan o sanki. :):)

Ayrıca dizinin adını öğren önce ü değil u olacak. İngilizcede "ü" yok. :D

Nihat Doğan'a gönderme yapmak büyüklük mü oluyor. :D Ki öyle bir şey yok tabii ki. Nerden bilsinler Nihat Doğan'ı ve bu düşüncede olan dünyadaki tek insan o sanki. :):)

Ayrıca dizinin adını öğren önce ü değil u olacak. İngilizcede "ü" yok. :D
değiştiririm ondan kolayı ne var :F:F:F
bende nihat doğan olayına gönderme niteliğinde bir sahneydi diyorum bilinçli olmasada cuk oturmuş vlla :A:A:A

@yatutarsa @destere birde dizimizi küçümsüyordunuz. :A
ayoll sen hiç konusma 2.sezon finaline 3 bölüm kala braktın neler kaçırdın neler:F:F:F

Dean'in yozlaşmış zihniyetini kınıyor ve daha fazla hit almak için attığı başlıktan dolayı @Çiğdem-'i canı yürekten tebrik ediyoruz. :F

Dean'in yozlaşmış zihniyetini kınıyor ve daha fazla hit almak için attığı başlıktan dolayı @Çiğdem-'i canı yürekten tebrik ediyoruz. :F
nihat doğan olayını hatırlatan buna gönderme niteliğinde bir sahne diyorum sahnedeki sözlerde bilinçli yapılsa bukadar olur bomba gibi bir gönderme işte :A:A:A

"Türkiye'de Nihat Doğan diye biri var ve ona gönderme yapıp toplumsal mesajın dibine vuralım." diye düşünmemişlerdir herhalde. :F @Çiğdem-

Yok daha neler :D:D nihat doğan o kadar açıklama yaptı halen nihat doğan halen nihat doğan. Adam olaydan daha çok konuşuldu.

nihat Doğan o açıklamayı yaptığı sırada da burda konuşmuştuk. bu nihatin kendisine has söylem değil Türkiye bir çok erkek hatta çoğunluk erkek, tecavüzün etegin boyuyla alaka olduğuna inanıyor. dünyada da böyle. kadınlar, erkekler neden böyle düşünüyor sorusunu anlayamaz, aksini savunurlar. nihatta toplumdaki bu görüşü dile getirdi ama getirdiği örnek yanlış olduğu ve acısı yeni olduğu için hakettiği tepkiyi aldi

"Türkiye'de Nihat Doğan diye biri var ve ona gönderme yapıp toplumsal mesajın dibine vuralım." diye düşünmemişlerdir herhalde. :F @Çiğdem-
bilinçli olmamıstır tabi ama onun olayını hatırlatan bir sahne sende dizimizin büyüklüğünü kabul et artık ayrıca bilinçlide olabilir supernatural bu herşeyi düşünürü herşeyi bilir :A:A:A

Yok daha neler :D:D nihat doğan o kadar açıklama yaptı halen nihat doğan halen nihat doğan. Adam olaydan daha çok konuşuldu.
ayoll nihat doğan kendisini savunmaktan başka ne açıklama yapmıs özgecana demiyorum başka kadına diyorum diyor bu sözü hangi kadına söylersen söyle suçlusun hangi kadına dediğinin bir önemi varmı🙂