Supernatural Season 10 Haberleri

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461
wallpaper_supernatural_s09a_53ff35c52a6b2215c055cae1.jpg

Forumda 10. sezon için konusu açılmayınca kolları sıvamak bana düştü. :D

Dizinin 10. sezonu 7 Ekim Salı günü ekranlarda. (9 gün sonra)

Dizinin 10. Sezon Posteri:
tumblr_nc3ybsUlIG1sjxysio1_1280.jpg
Konusu bence ciddi şekilde ilk 9 sezondan farklı olacak gibi duruyor, çünkü daha önce herşeyi görmüştük ama dean'ın bu halini görmemiştik. :D Böyle bir metin paylaşılmış:
“Sam, I know you think you’re gonna try to fix me, but maybe I don’t wanna be fixed.” Dean Winchester

Konu durgunluğa gidecek derken tamamiyle farklı bir yol izleyecekler gibi gözüküyor. :)

çok özledim dean ve castiel :T jensen ve mishaya hasret kaldım vlla şuan güncel dizilerden en iyi yabancı dizidir süpernatural çok açık yanı herkese süpernatural izlemeyi tavsiye ediyorum yapımcı 17.sezonuda görebiliriz diye bir açıklama yapmıştı daha çok sezonlar olucak:Z:Z

2 sene önce kimse yoktu supernatural konusunda sanırım. :D Neyse 5'e tamamlarız bu sene, buluruz 1-2 kişi daha. :)

Fragmanı daha yeni gördüm, iyimiş. :D
2 sene önce ben vardım :X Tek spn'ci forumun öbür kurucusu (nickini unuttum) arkadaş izliyormuş:X @OzaN 'la haber yolluyordum resmen :F Ama o günü gününe takip etmiyormuş:(

Evet fragman süper:oley: Dean zaten dizinin komedi/eğlencesi artık bu yönü daha çok çıkar ilk bölüm sabırsızlıkla beklenir :X

2 sene önce ben vardım :X Tek spn'ci forumun öbür kurucusu (nickini unuttum) arkadaş izliyormuş:X @OzaN 'la haber yolluyordum resmen :F Ama o günü gününe takip etmiyormuş:(

Evet fragman süper:oley: Dean zaten dizinin komedi/eğlencesi artık bu yönü daha çok çıkar ilk bölüm sabırsızlıkla beklenir :X
Yazın başladıysam demek. :D Tam forumdan çıktığım zamana denk gelmiş olabilir, ama o ozamanlar konu hatırlamıyorum hiç. :D

@-potterhead- tambir sp'ci tipi var aslında, izliyormuydun?

Yazın başladıysam demek. :D Tam forumdan çıktığım zamana denk gelmiş olabilir, ama o ozamanlar konu hatırlamıyorum hiç. :D

@-potterhead- tambir sp'ci tipi var aslında, izliyormuydun?​
İzlesem severim de 9 sezon nedir :F

Diğer adminin adı @Duygusuz :)