Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Supernatural'da dur durak yok!
CW'nun en ünlü dizilerinden biri olan Supernatural'in 13. sezonu bu gece başladı.
Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...
Sen beğendiysen kesin şeyydirr.luciferin oğlu çok tatlı yaaa diziye birde genç oğlan daha geldi @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash @Titanium @legolas9900
yaz ayları garip şekilde kayıp oluyor kış uykusuna yatıyor gibi sadece kışları görünüyor@destere de bir garip zaten 6 ay var 6 ay yok
Yine sorsak nerdeydin diye köyümdeydim der. Köy macerası hiç bitmiyor. @destereyaz ayları garip şekilde kayıp oluyor kış uykusuna yatıyor gibi sadece kışları görünüyor
Gııızz spoi ne veriyor. Spoi butonu kullansana bu oğlanı baska dizide izlemişmiydik? Uğursuz gelmesin gun değiştik zatenluciferin oğlu çok tatlı yaaa diziye birde genç oğlan daha geldi @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash @Titanium @legolas9900
hhaha ne spoisi ayoll yeni gelen oyuncuyu gösteriyorum zaten biliyorsun geldiniGııızz spoi ne veriyor. Spoi butonu kullansana bu oğlanı baska dizide izlemişmiydik? Uğursuz gelmesin gun değiştik zaten
birde edirnedeyimde diyordu o ne alaksaysaYine sorsak nerdeydin diye köyümdeydim der. Köy macerası hiç bitmiyor. @destere
Joker değil sanki luciferı kuyuya atan oğlana benziyorhhaha ne spoisi ayoll yeni gelen oyuncuyu gösteriyorum zaten biliyorsun geldini
banada tanıdık geliyor bir yerlerden ama çıkaramadım gothamdakı joker sandım ama değil sanırım
birde edirnedeyimde diyordu o ne alaksaysa
Edirne diyerek yunanistan adalarında fing atıyordurYine sorsak nerdeydin diye köyümdeydim der. Köy macerası hiç bitmiyor. @destere
Michael ama o değil hem o daha yaslı bu genc bir oğlanJoker değil sanki luciferı kuyuya atan oğlana benziyor
Sen nerelerdeydin acaba destere'yi araştırana kadar sana baksaydık keşke @Çiğdem-Joker değil sanki luciferı kuyuya atan oğlana benziyor
Edirne diyerek yunanistan adalarında fing atıyordur
Yok kız kanıma girmeMichael ama o değil hem o daha yaslı bu genc bir oğlan
dizi çok güzel başladı ve süprizler var en azından supernaturalın 1.bölümünü izleyip git bence
Bu merakınız yuzunden forum forumluktan cıkmış sen bile karişmişsin olaylara kimler kimlerle neler yapıyormuş ummadık taş misaliSen nerelerdeydin acaba destere'yi araştırana kadar sana baksaydık keşke @Çiğdem-
Yok kız kanıma girme
Bu merakınız yuzunden forum forumluktan cıkmış sen bile karişmişsin olaylara kimler kimlerle neler yapıyormuş ummadık taş misali
sen yarın öbürgün gidecen tekrar sanırım gelmişken şu yabancı dizi etkinliğimizi oylada git bir hayrın dokunsunSen nerelerdeydin acaba destere'yi araştırana kadar sana baksaydık keşke @Çiğdem-
Evet bu gece son gecem de haksızlık yapmasam mı yoksa fitnelik tohumu bıraksam oylayrak @Harunnn60 kalp attıgına göre oylamamı istiyorsen yarın öbürgün gidecen tekrar sanırım gelmişken şu yabancı dizi etkinliğimizi oylada git bir hayrın dokunsun
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-yabancı-dizi-2017-1-tur-a-grubu.272331/#post-3167603
@Harunnn60 emre ben düzenliyoruz bir katkın olsun ilk 4 grubaEvet bu gece son gecem de haksızlık yapmasam mı yoksa fitnelik tohumu bıraksam oylayrak @Harunnn60 kalp attıgına göre oylamamı istiyor