CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
supernatural-season-13-confirmed.jpg

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Supernatural'da dur durak yok!

CW'nun en ünlü dizilerinden biri olan Supernatural'in 13. sezonu bu gece başladı.

Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

Gııızz spoi ne veriyor. Spoi butonu kullansana :( bu oğlanı baska dizide izlemişmiydik? Uğursuz gelmesin gun değiştik zaten :T:
hhaha ne spoisi ayoll yeni gelen oyuncuyu gösteriyorum zaten biliyorsun geldini :A

banada tanıdık geliyor bir yerlerden ama çıkaramadım gothamdakı joker sandım ama değil sanırım :A

Yine sorsak nerdeydin diye köyümdeydim der. :A Köy macerası hiç bitmiyor. :X @destere
birde edirnedeyimde diyordu o ne alaksaysa :A :A :A

hhaha ne spoisi ayoll yeni gelen oyuncuyu gösteriyorum zaten biliyorsun geldini :A

banada tanıdık geliyor bir yerlerden ama çıkaramadım gothamdakı joker sandım ama değil sanırım :A

birde edirnedeyimde diyordu o ne alaksaysa :A :A :A
Joker değil :X sanki luciferı kuyuya atan oğlana benziyor:F

Yine sorsak nerdeydin diye köyümdeydim der. :A Köy macerası hiç bitmiyor. :X @destere
Edirne diyerek yunanistan adalarında fing atıyordur :A

Michael ama o değil hem o daha yaslı bu genc bir oğlan :A

dizi çok güzel başladı ve süprizler var en azından supernaturalın 1.bölümünü izleyip git bence :A
Yok kız kanıma girme :F

Sen nerelerdeydin acaba destere'yi araştırana kadar sana baksaydık keşke :A @Çiğdem-
Bu merakınız yuzunden forum forumluktan cıkmış:F sen bile karişmişsin olaylara:F kimler kimlerle neler yapıyormuş ummadık taş misali:F

Yok kız kanıma girme :F

Bu merakınız yuzunden forum forumluktan cıkmış:F sen bile karişmişsin olaylara:F kimler kimlerle neler yapıyormuş ummadık taş misali:F
Sen nerelerdeydin acaba destere'yi araştırana kadar sana baksaydık keşke :A @Çiğdem-
sen yarın öbürgün gidecen tekrar sanırım gelmişken şu yabancı dizi etkinliğimizi oylada git bir hayrın dokunsun :A :A :A
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-yabancı-dizi-2017-1-tur-a-grubu.272331/#post-3167603

1.BÖLÜM EFSANE BAŞLADI :Z:Z:Z
Jack çok sevdim luciferin oğlunu ve iyi birisine benziyor babasınıda castiel sanıyormuş :A castieli diriltecek diye bekledim ama yaktılar croowley gibi odamı çıktı diziden :( :( :(

lucifer samların annesini öldürmemiş tahmin ettiğim gibi bakalım ordan kurutlucakalrmı oğluyla karşı karşıyamı gelecek lucifer :A

2.bölümde efsane bu sezon tam anlamıyla efsane ilerliyor @legolas9900 @Titanium başladınızmı :A

jack a kötü davranıyor dean :( ama ilerde jacka daha çok bağlanacak bence :A bu jack sayesinde normal avcılık bölümleride izlemiyoruz :A

crowleyin yerine gelen adam sevdim ama crowleyin yerini doldururmu bakalım :A

lucifer şıkıştığı evrendeki michael ile karşılaştı michael orada olan luciferi öldürmüş ve bizim luciferklerde kavga edip kazandı bakalım orasıda ilginç bir hal aldı :A

3 ve 4.Bölümler yani Jack sayesinde avcılık bölümleride güzel geçiyor bu sezon :Z
Jack castieli uyandırdı ve castiel uyanmaması gerektiği için dünyaya geri gönderildi mishasız olmazdı zaten :Z:Z:Z

dean biraz yumuşadı jacka karşı ve castieli diriltiğini görünce jackı kabullenir :A