CW Supernatural 12. Sezon Yorumları

7.bölüm bence son bölüme oranla gayet güzeldi

lucifer benim planım yok nasıl davnaracağımı kendimde bilmiyorum derken senaristleri anlattı bize bence senaristlerinde kafasında bir ana konu evet yok bölüm yazalım diye yazıyorlar lucifer gibi senaristlerde bilmiyor bence naptıklarını ben oradan böyle bir mesaj çıkardım vlla

ayyy ne yapıp etsinler eski lucifer bir şekilde geri dönsün ayoll o adamdan başka kimseye lucifer yakışmıyor

8.bölüm efsane bir bölüm oldu ayy en önemliside bu sezonki ana konuyu belirlediğimiz bir bölüm oldu bence ana konu belirlendi bu bölümle @Forumdash @legolas9900

luciferin çocuğu olucak ayoll demekki bu sezonun ana konusu buymuş bence gayetilgi çekici bir konu bakalım luciferin çocuğu neler yapacak ayol

SAM VE DEAN KÖTÜ YAKANLADILAR BU SEFER BAŞLARI GERÇEKTEN BELADA

@Forumdash yok ortalıkta sen son bölümleri izliyormusun @legolas9900 mark pellegrino dösne keşke bir şekilde lucifer olarak diyorduk sözümü duymuslar ayoll yeniden bedeni iyileşmiş luciferimize kavuştuk

hhahha süpernatural 15.bölümüyle twd'den negana gönderme yaptı ayoll @mrt-06 @Harunnn60 @destere @MasacRE-

Jensenin babası rolundeydi negan ona gönderme yaptık bu sahnede

negan oğullarında bu şeyi kullanmış demekki oğulların hepsi o yüzden sakat

lucille göndermesi harika

negan işte bununla zamanında senin jenseni adamakıllı dövseydi jensen şey! olmazdı
)

negan oğullarında bu şeyi kullanmış demekki oğulların hepsi o yüzden sakat

lucille göndermesi harika

negan işte bununla zamanında senin jenseni adamakıllı dövseydi jensen şey! olmazdı
)
hhahaha aa kıyılırmı böyle çocuklara beee oda kıyamadığı için twd'deki adamalra ynelmiş galiba glen den kurtardı bizi ayoll

hhahaha aa kıyılırmı böyle çocuklara beee oda kıyamadığı için twd'deki adamalra ynelmiş galiba glen den kurtardı bizi ayoll
darısı daryl ın başına
daryl a da bir lucille saplasa negan, benim kahramanım olacak

21.bölüm harika bir bölümdü @Forumdash @legolas9900

ayy lucifer sonunda crowleyden kurtuldu luciferin yaptığını yapıyordu cwowley çok komikti ne oluyor diyor

cworley ölmemiştir o fareye girdi bence
son sahnede lucifer nekadar güzel görünüyordu ve ilk defa farklı bir giysiyle gördük alışmıştık yeşil tişörte

Az önce izledim ben de

kukla olayında noluyoruz yahu ağız gözü yamuldu diye
bencede fareye ruhu girmiştir. Zaten bıçağı sokmadan kafayı dönmüştü. Lucifer yeni tarzıyla çok çocuk yapar. Oğlunu aramasına gerek yok

Deanlerin annesi bence numara yapıyor. Hazır elinde silah var sıksana adamın kafasına

Şu dilsiz kızın ölümüne üzüldüm. O kızı sevmiştim.

aradan döndükten sonra baya toparladılar ayoll ama
sezon finalinde luciferin oğlunun luciferi öldürücek diye birkaç yorum okudum ilginç olabilir lucifer yeni sezona kalsa daha çok sevinirim ama

Hiç sanmıyorum öyle olacağını:/
Luciferın oğlu sezon sonundoğar seneye öldürür
Tanrının kardeşi kaaç bölüm oynamişti mesela
lucifer ölürse dizi devam etmez. Lucifer oğlunu öldürür bence
Lucifer öldüğünde kötülüksüz bi dünya düşünülmez

23.bölüm Sezon finali aa bu nasıl sezon finali tövbe tövbe 😱😱😱 @Forumdash @legolas9900

herkes öldü ayoll
crowleyin annesi ve luciferin annesine üzülmedim ama crowley ve castiel nasıl ölür 😱 cwoyleyde castielde olmazsa olmazlardı

luciferde başka dünyaya hapis oldu deanların annesi ölseydi keşke

luciferin çocuğu hemen yetişkin oldu karanlık bile hemen büyümemişti bu hemen koca delikanlı oldu ayoll

S12B22 ve 23

2 bölüm peşpeşe harikaydı.
Senaristlerin Sam'i ingilizlere öldürmeye göndermeleri Dean'ın annesiyle duygusal anlar yaşatmaları harikaydı. Sam ne kadar kıvırırdı o sahneleri bilemem ama Dean harikaydı. Gerçi Dean annesini tanıdıgı için de olabilir bilemiyorum

Lucifer'ın oğlu resmen sanaldı
@Çiğdem-

10/10

Millet size kötü ve kötü haberim var
@Çiğdem- @legolas9900
Crowley yeni sezonda olmayacakmiş. Lucifer kadrodaymış (sanırım) artık o araf gibi yerde Dean'in annesiyle kapışır durur

aa vroyleyde başroldu aslında üzüldüm

castiel kurtulucak ozaman ondan haber varmı

deanlar annesini kurtarmanın yolunu bulur luciferde o sırada dünyaya gelir

bakalım oğlunu kim canlandırıcak

oğlunu sanal yapmişlardı ama ben şeye benzettim. Hani ilk sezonlarda 5.sezon finalinde mi ne luciferın gençliğini canlandırmıştı. Beyaz filan giymişti. Sanırım luciferin gençliğiydi. Sen hatırlarsın işte