Supernatural 11.Sezon Tanıtım Fragmanı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Supernatural 11.Sezon Tanıtım Fragmanı!

Supernatural-150x150.jpg

Uzun soluklu CW dizisi Supernatural 11. sezonu yakında başlıyor!

Ekranların devam eden en uzun soluklu dizilerinden biri olan Supernatural'ın 11. sezon tanıtım fragmanı çıktı.

Dizi 7 Ekim'de yeni sezonuna başlayacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu dizi hâlâ devam mı ediyor nefret olsun. Ben de kötü anıları var. Supernatural sevenler genelde Dean fanboyu oluyor ve metal rock da seviyor? Metal rock sevenler siyahi takılıyor, ukala oluyor, küfürü seviyor. Bir de şu tipe hayranlar, kim ne buluyor yahu şunda? Boyalı palyaço! Supernatural ve şu metal rock ile şu palyaçoya bilinçaltısal bir kin besliyorum.

marilyn-manson-pics1600x120034629-580x435.jpg

Bu dizi hâlâ devam mı ediyor nefret olsun. Ben de kötü anıları var. Supernatural sevenler genelde Dean fanboyu oluyor ve metal rock da seviyor? Metal rock sevenler siyahi takılıyor, ukala oluyor, küfürü seviyor. Bir de şu tipe hayranlar, kim ne buluyor yahu şunda? Boyalı palyaço! Supernatural ve şu metal rock ile şu palyaçoya bilinçaltısal bir kin besliyorum.

marilyn-manson-pics1600x120034629-580x435.jpg
Ben diziyi izlemiyorum. Bu kim? :D

Çok güzel bir dizi ancak diziyi düzenli olarak izleyemedim..yeni sezonu izlemeye çalışacağım

Bu sezon ki hikayenin nereye varacağını bilmiyorum, asıl heyecanlandıran noktada bu. :D

11. senemiz hayırlı uğurlu, mutlu geçer umarım. :Z

bu sezon 5.sezon gibi en iyi sezon olmaya bence aday :love1::love1::love1:

süpernaturalda her sezon aynı şeyler oluyor diyenler görsünler dizi 11.sezonda yeni bir konuya geliyor ayol bu dzide konu bitmez karanlık konusu işlenicek bu sezon fragmanda görülen karanlık bulut gibi birşey var onu zamanında tanrı ve baş melekler beraber savasıp zar zor yenmişler yanı tanrı ve baş meleklerin bile zor yendiği birşeymiş aaa dean ve sam ne yapıcalar acaba 😱😱😱

bu sezon tekrar baş meleklerin gelmesi lazım hatta tanrı artık görünmeli bence dizide zamanı geldi diye düşünüyorum 🙂🙂🙂