Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
4x2 Bölüm daha ilk dakikadan aksiyonla başladı öldürdükleri tüm insanlar canlandı ve hesap sordu, Dean bölüm sonunda yine melekle görüştü bu sefer melek tehdit etti, bana ve Tanrı'ya saygı duy diye. Kıyamet alameti muhabbeti yaptılar orayı pek anladım birde bir kadın meleklerden kaçıyordu. Meleklere tuz da işlemiyor bayağı güçlüler. Lucifer gelecek dediler, o kim bayağı korkunç biri olmalı. 4. sezon tüm bölümleri indirdim fakat dediğim gibi Ekim'de devam edeceğim ablacım. [USER=88168]@Çiğdem-[/USER] 8.5/10
4x2
Bölüm daha ilk dakikadan aksiyonla başladı öldürdükleri tüm insanlar canlandı ve hesap sordu, Dean bölüm sonunda yine melekle görüştü bu sefer melek tehdit etti, bana ve Tanrı'ya saygı duy diye.
Kıyamet alameti muhabbeti yaptılar orayı pek anladım birde bir kadın meleklerden kaçıyordu. Meleklere tuz da işlemiyor bayağı güçlüler.
Lucifer gelecek dediler, o kim bayağı korkunç biri olmalı.
4. sezon tüm bölümleri indirdim fakat dediğim gibi Ekim'de devam edeceğim ablacım. [USER=88168]@Çiğdem-[/USER]
8.5/10