''Supergirl'' Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1431531066.jpg

CBS'in geçtiğimiz günlerde pilot bölümü sızdırılan Supergirl dizisinin yayın tarihi belli oldu!

DC Comics uyarlaması, Arrow ve The Flash gibi dizilerin yapımcısı Greg Berlanti'nin ellerinden çıkan dizinin kadrosunda Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Calista Flockhart, Laura Benanti, David Harewood, Chyler Leigh ve Jeremy Jordan gibi isimler yer alıyor.

Peki Supergirl'ün konusu ne? Tıpkı kuzeni Superman gibi Kripton'un yok olması ile birlikte dünyaya gönderilen Kara Zor-El(Supergirl)'in yaşayacağı maceraları konu alıyor.

Supergirl, ilk bölümüyle 26 Ekim'de ekranlara gelecek.

Maçlar yüzünden biraz geç başlayacak olsa da ilgi göreceğini düşünüyorum.

@destere'nin hatrına ilk bölümü bende izledim. :) @Çiğdem- @cookies
konusu falan gayet iyi bence ama başrol oyuncu çok acemi cnm dövüş sahneleri tam bir fiyasko hiç rol yeteneği yok gibi geldi bana başka birisini bulamamışlarmı birde ben bakmadım ama daha şimdiden fotoğraflarıda yayılmaya baslamıs yanlıs seçim yüzünden dizi batmaz umarım :F:F

konusu falan gayet iyi bence ama başrol oyuncu çok acemi cnm dövüş sahneleri tam bir fiyasko hiç rol yeteneği yok gibi geldi bana başka birisini bulamamışlarmı birde ben bakmadım ama daha şimdiden fotoğraflarıda yayılmaya baslamıs yanlıs seçim yüzünden dizi batmaz umarım :F:F
nasıl bi dövüş bekliyosunki bayanların erkek gibi dövüşebilmesinimi bence bi bayan için çok iyi dövüşüyor tabi bide acemilik var bide dizideki karakterde acemi

nasıl bi dövüş bekliyosunki bayanların erkek gibi dövüşebilmesinimi bence bi bayan için çok iyi dövüşüyor tabi bide acemilik var bide dizideki karakterde acemi
bu başka birşey ama cnm süpermanın dişi versionunu canlandırıyor kız erkek fark edermi süperman olunca 🙂🙂🙂