CW Supergirl - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geçtiğimiz yıl CBS'te yayın hayatına başlayan ve fena reytingler almayan Supergirl, Amerikan televizyonlarında pek görülmedik bir şekilde CBS ile aynı yayın grubunda bulunan CW'ya transfer oldu!

Melissa Benoist'in başrolünde oynadığı DC Comics dizisi Supergirl ile ilgili yorumlarınızı dizi boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

superman-supergirl-tv-184951.jpg

ayy vlla CW kanalında olan diziler bir farklı oluyor Süpergirl e CW eli deydi bu bölüm harikaydı Süpermanı teen wolftan derek canlandırdı @turkuazz @cookies ve @Forumdash çatlasın inş :A :A :A

1.BÖLÜM Derekten harika süperman olmuş 2.bölümde yine oynamaya devam edecek merkla yine bekliyoruz bu diziye CW iyi gelmiş belli :Z:Z:Z

@xemrexxx ve @Harunnn60 çatlasınlar @Forumdash ile birlikte :A :A :A
tyler-hoechlin-clark-kent-on-supergirl-set-07.jpg

more-photos-tyler-hoechlin-as-superman.jpg

Son düzenleme:
ayy vlla CW kanalında olan diziler bir farklı oluyor Süpergirl e CW eli deydi bu bölüm harikaydı Süpermanı teen wolftan derek canlandırdı @turkuazz @cookies ve @Forumdash çatlasın inş :A :A :A

1.BÖLÜM Derekten harika süperman olmuş 2.bölümde yine oynamaya devam edecek merkla yine bekliyoruz bu diziye CW iyi gelmiş velli :Z:Z:Z

Derek teen wolftan çıkmıştı dimi (b)

Devamllı oynayabilir bence :)

1.BÖLÜM Derekten harika süperman olmuş 2.bölümde yine oynamaya devam edecek merkla yine bekliyoruz bu diziye CW iyi gelmiş belli :Z:Z:Z

Derek'e gıcığım Allah'tan konuk:A cw buna dizi yapar diye korkuyorum :F

Yapamazmiş süperman dizisi:A Dc izin vermiyormuş sanırım filmini yaptiği için.
aa evet malesef bende bir araştırmıştım örümcek adam , süperman batman gibi diziler yapılamıyormuş :( ama cw sayesinde süpermanı gördük sonraya doğru yine gelir sezon finaline doğru :F

ay bu ne be yine gidip @destere ile @Yiğitt kullanabileceği bir oğlan bulmuşsun kız:F

3.bölüm süpermansız pek çekilmedi :( :( :(

süpergirl e yeni düşmanlar çıkıyor ama konusma sahnelerini genelde geçiyorum dövüş sahnelerini izliyorum hem zamandan kazanıyorum ayoll :A :A :A

Dizideki eşcinsellik mevzusu çok uzamıştı sonunda bitti. Güya 4 bölümlük crossoverın başlangıcı olacaktı ama gelin görün ki 2-3 dakikalık bir şey oldu. Ben Cisco ve Winn'in muhabbet etmesini çok istiyordum ama olmadı...