Super Bowl Amerika'nın Reyting Rekorunu Kırdı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,354
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'nın en popüler spor etkinliği olan NFL'in (Amerikan Futbolu Ligi) Super Bowl adı verilen final maçı her yıl olduğu gibi bu yıl da görkemli etkinliklerle yapıldı.

Bu yıl Fox'ta yayınlanan Super Bowl tam 111.5 milyon kişi tarafından izlendi ve böylece tüm zamanların en çok izlenen yapımı ünvanını ele geçirdi.

Gecede pek çok ünlü isim sahne alırken, birçok şirket de Super Bowl için özel reklamlar yayınladılar.

Super Bowl oyun öncesi özel şovu 23.1 milyon kişi tarafından izlenirken oyun sonrası özel şovu ise 65.4 milyon kişice izlendi.

Super Bowl, Fox'un dizilerine de yaradı. İki komedi dizisi New Girl ve Brooklyn Nine-Nine'ı Super Bowl gösterileri sonrası yayınladı Fox. Her iki dizi de doğal olarak kendi reyting rekorlarını kırdı. New Girl 25.8 milyon kişi tarafından izlenirken, Brooklyn Nine-Nine 14.8 milyon kişi tarafından izlendi. Bu yüksek rakamların dizilerin kendi günlerindeki reytinglerine nasıl yansıyacağı merak konusu.

Öte yandan Super Bowl oyununda Denver'ı 43-8 yenen Seattle şampiyon oldu.

Ben açıcaktım bu haberi
Sen dün gece izledin mi? @OzaN sende d-smart vardi.

SuperBOwl TT görünüyordu gece bende TR'de
Acaba bizdeki reytingi kaç merak ettim
Konuya keşke Brunoyuda koysaydın. Gösteri Madonna ve Beyonce karşi zayıftı ama güzeldi
Çok azdır ama herhalde diğer D-Smart kanallarına göre daha çok izlenmiştir o saatte.

Ben reyting açısından ele aldım gösteriler veya maçla ilgili bilgi mevcut değil.

Çok azdır ama herhalde diğer D-Smart kanallarına göre daha çok izlenmiştir o saatte.

Ben reyting açısından ele aldım gösteriler veya maçla ilgili bilgi mevcut değil.
D-smartta Bruno'ya bakılıp çıkılmıştır
Bruno'suz konu öküz gibiydi o yuzden şey ettirdim