Bunlar niye hep 3lü dolaşiyorooovvv tüm güzel kızlar toplanmış @Çiğdem- ve @vadikızı mort@eskici @cookies @dosimosi @Forumdash @mrt-06 @gizem ak @Jonsnow
Ekli dosyayı görüntüle 52466 Ekli dosyayı görüntüle 52467
Bunlar niye hep 3lü dolaşiyorooovvv tüm güzel kızlar toplanmış @Çiğdem- ve @vadikızı mort@eskici @cookies @dosimosi @Forumdash @mrt-06 @gizem ak @Jonsnow
Ekli dosyayı görüntüle 52466 Ekli dosyayı görüntüle 52467
Senle mi dolaşacaklardiBunlar niye hep 3lü dolaşiyor
çocuk gitmiş zaten hala uğraşıyorsun
neereye gitmiş sedef avcı diziye başlasın savunmak için koşar gelirçocuk gitmiş zaten hala uğraşıyorsun
senin kenan fotoyu bozmuşçocuk gitmiş zaten hala uğraşıyorsun
adam nekadar mutsuz sinemin yanında acaba şantajla zorlamı kenanı yanında tutuyorsenin kenan fotoyu bozmuş
Sevdiğim çocuk biriyle sevgili olunca kurduğum teselli adlı çalışmanın 1. maddesi buadam nekadar mutsuz sinemin yanında acaba şantajla zorlamı kenanı yanında tutuyor
neticede ben bir markayım hayatımKonuyu uplata uplata 67 sayfa yapmissin helal olsun
Bi kerede kızının saçı dağınık görelim. Anası gibi topuz yakışmıypr
öteki taraf ve black angel filmlerinde oynayacak ya işteBi kerede kızının saçı dağınık görelim. Anası gibi topuz yakışmıyprbu arada kasım ayının sonuna geldik hala projeye karar vermedimi
Kasımda sokuyordun dizye martta cıkartıyordun. Şimdi martta mı sokuyonöteki taraf ve black angel filmlerinde oynayacak ya işteiki filmin çekimi bitince edho ya girer konuk olarak mart ayı gibi
o zamanlar film projeleri yoktuKasımda sokuyordun dizye martta cıkartıyordun. Şimdi martta mı sokuyon
Neyse Karadayı'dan beridir Kenan'la oynatmak istiyordum. Fiyatı ucuzlar o zamanao zamanlar film projeleri yoktusultanım yorulmasın sonra tükeniyor martta girer edho ya da O3, Endemol veya senin şirketin yeni sezon tekliflerinden birini kabul eder
sanmıyorum tubayla kıvança 130 ar bi veriyorsanız ki hiç sanmıyorum boş PR haberidir o ; kenanla meryemin üstüne şirket yapmalısınız benceNeyse Karadayı'dan beridir Kenan'la oynatmak istiyordum. Fiyatı ucuzlar o zamana
Meryem böyle kapris yaptıkça ülke içinde yapamayacsk hale geleceksanmıyorum tubayla kıvança 130 ar bi veriyorsanız ki hiç sanmıyorum boş PR haberidir o ; kenanla meryemin üstüne şirket yapmalısınız bence
ülke dışı da olur farketmez yeterki arada gözüksün sultanım nasıl beroş bihterin üzerine çıkan karakter bulamadıysa meryoşum da hürrem üstüne karakter bulamıcak o yüzden 2 sezon sürecek herhangi bir işte oynasın yeterliMeryem böyle kapris yaptıkça ülke içinde yapamayacsk hale gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?