burada [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] @Çiğdem- i bakışlarımla döverim o da yetmezse @Nisa yı da döverim demiş
hadi oradan beeee onun o pörtlek gözlerinin birini ben oyarım diğerinide tatlım @Nisa
burada [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] @Çiğdem- i bakışlarımla döverim o da yetmezse @Nisa yı da döverim demiş@Harunnn60 @HachiKo @cookies @sokak sanati @destere
Hürremi göremedim ??halkın sultanı [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] halkın içinde@mrt-06 @yatutarsa @Bully @gözlemci
veee tabi ki @destere ninki rüstem@Çiğdem- @Nisa @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 41092 Ekli dosyayı görüntüle 41093
soldan 3.Hürremi göremedim ??
Rüstem paşa'yı yeni dizilerde görmek lazım
hadi roadan beee beni benzettiği şeyede bakınçirkin gördüm de @Çiğdem- le denk çirkinlikte birini ilk kez görüyom : maho
bu çocuğa da yazık sakalsın görünce tanıyamamıştır babasını@Nisa @yatutarsa @mrt-06 @destere @cookies @gözlemci
Ekli dosyayı görüntüle 41133 Ekli dosyayı görüntüle 41134
gerçekte ona benzesen ne alahadi roadan beee beni benzettiği şeyede bakın
Nerde tanismislar o kadinlaortadaki abla bruce wills in eşiymiş meryem buradan yardırdı mı ver elini hollywood@destere @Çiğdem- @yatutarsa @Harunnn60 @Forumdash @cookies @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 41164
Haklisinbilmem meryemimle herkes tanışmak isternormal bir durum
Haklisin
Bruce nerde lo meryemle bi foto cektireydi iyiydi
@Çiğdem- olsa meryemin saçını başını yolardi gördüğü yerde foto bilem çektirmezdikarısı izin vermemiştir çiğdem gibi kıskançsa
Nerde tanismislar o kadinla@Çiğdem- gör gör sen daha parlaklarindan birini bile goremezken meryem kimleri görüyor
istediği kadar tanıdığı olsun hollywoddta çirkinleri oynatmıyorlar @xemrexxx hahahahortadaki abla bruce wills in eşiymiş meryem buradan yardırdı mı ver elini hollywood@destere @Çiğdem- @yatutarsa @Harunnn60 @Forumdash @cookies @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 41164
seni oynatmıyorlar biliyoruz
Allah o @Çiğdem- i bildiği gibi yapsın dicem de bundan kötü yapamaz
Çiğdem meryemin neresi çirkin be aa sende bi değişiksin kadin çocuk dogurduktan sonra zayifladi saclaeinin rengini degistirip seksilesti faceden fotolarina bakmani tavsiye ederim aşırı seksilestiseni oynatmıyorlar biliyoruzama meryemi oynatırlarmeryem 2 yıla jensen ile başrol olacak sen de çatlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?