zaten yiyince kurban olunuyor ölüyorsun zehirlenerek sonra kurban eti diye satiyilerSen kurban ol bizim yemeklerimize@xemrexxx
öldükten sonra ihanet etti yaşasa etmezdi .ssHurreme ihanet etti arada sırada birde my izleyecen@xemrexxx
@xemrexxx Çiğdem sonunda forumda bi kızla anlasabildi biz bunu not edelim hemen
@Harunnn60 @xemrexxx ayy birde bana kıskanc dersiniz yanı @Nisa ve beni ciddi ciddi kıskanıyor çekemiyor ve çatlıyorsunuz çıkta belli ediyorsunuz hahaha
Hahahah aynen@Harunnn60 @xemrexxx ayy birde bana kıskanc dersiniz yanı @Nisa ve beni ciddi ciddi kıskanıyor çekemiyor ve çatlıyorsunuz çıkta belli ediyorsunuz hahaha
sizin neyinizi kıskanalaım evde kalmış kızlar kulübüsnüz resmen@Harunnn60 @xemrexxx ayy birde bana kıskanc dersiniz yanı @Nisa ve beni ciddi ciddi kıskanıyor çekemiyor ve çatlıyorsunuz çıkta belli ediyorsunuz hahaha
benim bölümümde iyiydi bilgisayar prgoramcılığı bir wrp sitesi yapıp satsan 20 milyardan baslıyor 🙂🙂🙂
orası çok ilginç zaten biz lisede wep tasarım okuduk sayısal derslerimiz hiç yoktu matametik dersimiz bile yoktu lisede ama üni sınavına bizi sayısaldan soktular 2.sınava bile kalamadık@Çiğdem- yok canım seninki de iyi ama sayısal bölüm senin bölümün ben eşit ağırlık tayım , Nisa bölümü eşit ağırlıktan oluyor😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?