Sultanlarımız 9.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

9.bölüm
Türkiye delirdi
RUH Çağırma ali ozan komiser balık galaksisisine gönderilir esir pusuya düşen periler hemen Ali ozan komiser bu işi Tuğçe sultana mektupla ulaştırır melek e herkes periliçe derdi ama başak onları lanetlerip gücünü almıştı ama bu ay işini dünyadan uzak tutmak sihir ve ayı patlatmak aya dinamit döşeyen ceyda ayı yakar ve patlar ordaki periler güçsüz kalır tek şanş eşlerinin kötülüğe uyup yasak elmayı alması ama bu ikinci bir nuh tufanına sebep olabilir ve bu felaketler yeniden yaşanmasın diye yoksa tarih zor bir dönemençten geçer ve bu dünyanın sonu olur iki şekildede aysız ve aynı merhamet olmayabilir yani insanlık büyük bir tehlikede altında
ALi ozan komiser sultanım dinleyin şimdi eski ekibim bodrumda bir düğünde saldırıya uğradık ve periliçenin ekibi dünyalıyla evlilerdi ama onlar peri olduklarını biliyorlardı ama bir sihirle unutuldu ve edanın sevgilisi efecan eğer bu ölenler geri gelirse lanet ortadan kalkar ve iyiliğin güç birliği ay oluşturabilir Yağmur kim lanetledi onları Ali ozan komiser başağın eski eşi perilere olan güveni az aldı o mağlubiyetten sonra Ali ozan komiser ilk okuldaki arkadaşından merve ve onun en yakın arkadaşı rosaline durumu anlatır ve yağmur sultanla görüşürler artık kahve için kahveli fal bakarmışcasına ters çevirir ve başak ın ruhunu çağırlar sadıkın eski eşinin ruhunu
BAŞAK niye çağırdınız Ali ozan komiser hatırladınmı beni o laneti durdurmanı istiyorum ay gitti yoksa dünya yok olucak Başak aya ne oldu Yağmur sultan yakılığ patlatıldı ve şu yasak elma durumunu engellememiz lazım yoksa dünya ozamanlara geri dönecek ademle havvanın zamanına bunu hatırlayanlar olucaktır elbette ve buna göre hazırlanıcaklar ve buda Türkiyenin olmaması süper güçleri bir üçüncü dünya savaşı haline sokacak ve bu savaşta bu yılları görmeden dünyanın yok oluşuna sebep olacak Reyhan birisi yasak elma bahçesinin kapılarını açtı Emine dur sen iyi birisisin şeytana uyma hatta bunun için ve Emine şeytanı yener ve tekrardan yer altına gönderir aferim emine Ali ozan oyüzden o ölenlerin geri gelmesi lazım lanetin bitmesi için özür dilerim benim şuçumdan kaynaklandı Başak ben perilere güvenmiyorum hoşçakal Emine ben güliz zorun en küçük kızıyım ve geleceği görme kapasitem var yani eda gibi bende peririm ve onlar şeytanı yendi ve yeraltına hapisetti Afrodit
Ali ozan komiser ayağını sağlam basmış Ariel gerçektende öyle Başak ya o kötü karakter ceyda Ariel eğer iyilik güçlenirse kaybeder başınızda tek şu dert olabilir ece ve pakize dikkatli olun ama tek kişiyken başedemez Aylin müdür komiser beyazsoy tutuklusun yağmur sultan elimdesin artık zindana atın emriniz ola Yağmur sultan dur kainatın dibindeki zindana atın Amerikan istihbaratının adamları Aylini kaçırdı hedefte museviler hristiyanlar ermeniler rumlar bütün ırklar ve Türk hariç herkes ama bu iş belediye otobüsündeki herkesi baltayla kesmek mobese kameralarında kayıt eksikliği ve yanması hades kıyafeti maskesi vardır ve yardımcısıda Nerissa
AY OLAYI Dünyayı tehlikeye sokmaya başlamıştır kötüleri yakalayıp pakizeyi geldiği gezegene yollar NERİSSA işleri karıştırır ama cevabı alır yenilgiyle kötülük savaşı kaybetmiştir Nerissa bu böyle bitmez rus militanları yakalanır. ama Ali ozan komiser tarkan firuzoğlununa yakalar ama deli bir aşiret vardır bir terör örgütüne bağlı Mehmet canın urfada testi kırdığını söyleyen fettah şirinden şöyle bir plan yapar ama o deli aşiretin veliahtı osmanlı gezegeninin lideri çiğdem sultan intikam alınacak dünya intikamımı tadıcak ve periliçe ve iyilik güç alır zeytinde efecanı görünce iyi olmuştur ve ay yeniden gelmiştir Deli aşiretin veliahtı berke şirin'e aşık olmuştur ama bu durumda mehmet cana takılırlar mehmet canı durdurmak için ve Ali ozan komiseri bomba patlatırlar Nisada yine ne oluyor şirin ve mehmetcan izmire kaçar okula yapılan baskından sonra derya mehmet can ve şirin şirini bodruma yollayıp hüseyin amirin yanına güvene alır derya planın varmı Mehmet can ben küçük ağaysam bunları denize dökmemiz lazım derya arkadaşlarını topluyabilirmisin hepsi burda derya tabikide hepsi burda sevgilim urfalı küçük ağa Mehmet can Mehmet can sağol şimdi damla sultan bu burda bitmez emre tabikide sultanım beyazsoy tutuklandı ama selin leyla nazlı buket selena dünyanın muafızı
Ali ozan komiserin çıkma teklifini reddettiği kız ceyda intikam almak her yol için beyaz sarayı karadeliğe uçurdu
ceydanın sözü aşkta ve şavaşta her şey mübahtır daha önce büyük bir felakete sebep olmuştur ama pakizenin tanıdıkları atlantisi ve murka kıtasını bakırıp ve o malezya uçağını kaçırdı bu felaketler ardından evrenin kontrolü altından alındı ve perilere verildi iyiliği hakim kılmak için dünyada
9.bölümün sonu[
spoiler]@xemrexxx @Çiğdem- @harunnn60 @destere @gözlemci @papuleoo @kvp-medya @beyazsoy [/spoiler]

Son düzenleme:
Güzel olmuş eline saglik ama videolari koyma bence

Güzel olmuş @pompy sonunda senaryo bölümüne kavuştun
yalnız eski sultanlar daha iyi değilmiydi ??

bu bölüm konuk oyuncular
selen soyder çilek serenay sarıkaya ceren sinem kobal selena
gelecek bölüm konuk oyuncular
s
sıla gülşen katy perry AVRİL lavigne
şarkıcı olarak rol alacaklar Yardım grubu çocuk esirgeme kurumuna ve şehit ailelerine bağış yardımı

@Çiğdem-

Şu ağzını burnunu oynatan kızın dizisimiydi bücür cadıdanmı bahsediyon ?
o onun film versiyonu

yoo o diziydi film değildi ))