Sultanlarımız 8.Bölüm

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
NOT : Bu dizi @pompy aittir

NOT 2: Bu hafta Türkçe çeviri yapamadım kusura bakmayın , çok işlerim vardı.

NOT 3 : Büyük gün geliyor pompy 1 Ocaktan itibaren Sultanlarımız ve Halkın Polisini eskisi gibi kendisi yayınlayacaktır.

Sultanlarımız
8.bölüm
terör örgütü devreye girmiş eylemlerine devam ederken Ali ozan komiser ve ekibiyle çatışır yakalanır
o sırada Yağmur Ali ozan komiserin aşkını kaybettiğini ve annesinin kışkırtmalarıyla yani damla sultanın işler sarpa sarar
hapse atar kız kardeşini ve Ali ozan derki telefondan arjende aklını kullanıp arkadaşlığımıza güven
ben sana çok güveniyorum
Arkadaşlık ve birlik her zaman kötüleri yener
Yağmur sultan geldim elele tutuşurlar yağmurun duyduğu bir tatlı söz ve çiçek alması dünyadan murat evginin murat ve
zeynepe yaptığı şarkı sayesinde Yağmur Ali ozanı öper ve osmanlı gezegeniyle periler dünyası ayrılır dünyanın varlığını
uzunca bir süre efsanede kalmasını sağlıcak ve osmanlı devletinin tarihininde ve şimdiki liderleri yağmur sultan
ve komiser Aliozan çıkmaya başlarlar kader gezegeni yok olmanın eşiğinden döndü serdar peri selman perinin peri kamera
odası için hareket eden kötü bir büyücü intikam için döndü ve dünyada ali ozan komiser sülalesinin
aşirete bağlı olduğu için bir periyi istemezler ailesinden gerçeği anlatan ali ozan komiser ailesi izin verir
görüşmelerine
Yağmurla ali ozan sevgili olur ama iş karışır nargize saldırıya uğrar rus mafyası tarafından
geleceği gören kız büyük sorunlar bekliyor bizi der
ama onlar nargizeyi rus mafyasının elinden kurtarır ardından nargizenin sevgilisi arar
Türkmenistandaki kural 1 kız 1 erkekle çıkabilir ardından evlenmek zorundadır eğer aldattığı halde evlenmek zorundadır
ayrılırsa ölür rus mafyasının rus kızına aşık olan nergisin sevgilisi bu olay için nargizenin peşine düşmüştür ama
Ali ozan komiser vermem diyince güvenli bir yere alırlar güliz zorun evine ama kötü büyücü onları pusuya düşürüp dünyadan
uzak ve çok faşişt bir gezegene atmıştır adı diktatör inilossum ama büyük bir pusu türkmenistandan olan aşiretten ve o
pusuda yaralanan polisler olur ve perilerin eşleri hiç bir peri olduğu yerden gidemez perilerin kamera odası basılır ve
bütün cd ler ve hard diskleri siler bilgisayarlarını yakar selma peri ve ekibinide başka bir diyara yollar
Tuğçe nasıl göremiyoruz hiç bişey anlamadım kimsesiz çocuklar perilerini bile başka başka diyarlara atmış hatta
peri esirgeme kurumunda bile hiç çocuk yoktur
reyhan o kötü büyücünün işi olmasın kara büyücü ceyda olmasın
bundan tam 31 Aralık 1998 de dünyanın sevgisini çalmaya çalıştı ama sevgi atmosverde buharlaşıp bizim küreye döküldü
piknik sırasında bunu anlamalarak bu büyücü dünyanın ileri gitmesine sebep oldu biz fark edip önledik ama 31 Aralık
1999 a gelmiştir zaman yani 23.59 a yani neden 200 yılına aldı onu hiç anlamış değilim
Ali ozan komiser bu ceyda
reyhan ne olamaz sen nerden tanıyorsun
Ali ozan ceyda tam bir kıskançtır kıskançlıkları büyük felakete sebep olabilir bana çıkma teklifi etti
ama ben kabul etmedim eğer Yağmurla sevgili olduğumu anlarsa büyük sorunlar çıkabilir

rus istihbaratı bulun ve Ali ozan komiserin ve ekibini durdurun çünkü bütün adamlarınız Ali ozan komiser ve ekibi öldürdü

Ali ozan komiser ve ekibi girilen çatışma sonucu bütün örgütü durdurur mayınlar ekibe zarar veremez müdürünün planı
sayesinde
Nisa Çiğdemin kaybettiği savaşı hatırlar onun geçmişi görmesi ve efsaneyi bilmesi dünya için büyük tehlikedir eğer çiğdem
onun gücünü alırsa işler karışacaktır ve geçmiş ve efsaneyi araştırır ama selena selin leyla ve nazlı Nisayı ve kedisini balık andromedya
galaksisine götürür orda dünyanın dostu olan bir gezegen vardır adı kızlar gezegeni kraliçesi melektir ve yardımcıları peri nine
betüş eda ve dudu çilek kahin ama ordada iki kötü vardır pakize ve zeytin melekin lakabı periliçedir
eşlerini silahlı bir saldırı sonucunda kaybeden ve güçlerini ay taşından alır eğer ay giderse bu büyük felaketlerin
başlangıcı olur

8.bölümün sonu

Sultanlarımız 9.bölümüyle pompy tarafından show başlıyor

@gözlemci @Çiğdem- @beyazsoy @destere @Yiğitt

Yine eski pompy gelmiş bir konuyu takip etse güzel hikâye çıkacak ama haftaya yine farklı konu yazacak

salı veya çarşamba gecesi müsait olunca bakar yorumlarım
ama azbuçuk tahmin ediyorum zor değil

Sanırım her bölüm farklı olacak galiba
Ben sana iki dakika da bir senaryo yazdım

Ahmet peri eşi sevda periyi aldatır ,sevda peri kocasını sihirle domuza çevirtip afrikaya yollar, baş peri tarafından cezalandırılır fakat ahmet periye ulaşamazlar
afrikadaki açlıktan sırtları midesine yapışmış insanlar domuzu görüp avlamaya çalışırken sevda peri cezası süresince kocası domuz ahmet periyi suudi arabistana yollar ,müslümanların domuz eti yemesini bırak görmesinin bile günah olduğu için domuzu yakalayıp sınır dışı ederler

Oldumu bilmiyorum 2 dakikada oldu

Güzel olmus
Çiğdem filan yok hikayede