Sultanlarımız 1. Bölüm - Emreye İthaf Edilmiştir

The walking deadde kim insan eti yedi @Çiğdem- @Forumdash 😱
Ameriklailar Walking dead de insan eti yedirdiler ama bizim amerikilar bayila bayılma iZledi ama @pompy gelince burun kiviriyorlar)))

@xemrexxx @destere @Harunnn60 @firumdaah
aaa birde pompy ybancı dizilerde görüpte yazmıyor tam aksine yanı pompy yazdıktan sonra yabancı dizilerde görüyoruz

ayy hiç unutmuyorum benim yumurtalarımı çalmışlardı pompy senaryosunda ne yapıyor bu dedik ama 2 hafta sonra orphan blac adlı yabancı dizinin yeni bölümünde orada oynayan bir kadın karakterinde yumurtalarını çaldılar bukadar olur yanı

4 sezon sonu 5 bolum başında. Haritaları Kurtulmak için gittikleri ekibin sağ kalan insanların etini pişirip yiyorlardı ama bizimkiler her zaman ki gibi kurtuldu)))
Anladim 😱

Yumurtalarini çaldılar ne demej kız

Haha o zaman yabancı senaristler burayi takip ediyorlar dicemki onlar senaryoyu baya önce yaziyorlar ve bölümleri çekiyorlar.
O zaman pompynin yabancilardan tanıdığı var

Walking dead ile pompy senaryolarini mi karşılaştırıyorsun )))
Tmm yeter şaka yaptığın
Ayni şeyleri zaman zaman pompy daha önce yaşıyor diyorum. Yoksa 20 kişiyle 1ayda yazılan bir bir bolumle pompy abir günlük yazdıkları tabiki de karşılaştırılamaz. Walking deadden önce et yeme meselesini yazmıştı pompy dediğimiz bu

Anladım
Bu arada senin senaryo işlerin ne oldu Beyazsoy ?

Sokaklar Yanıyor
Arjen ve Yağmur Yıldırımın planını öğrenir annesi sayesinde hemen Tuğçe sultana gider Dünya büyük tehlikede özellikle Türkiye Cumhuriyeti Tuğçe sultan ne yapıcaz

Tuna Müdür ve ekibi bu suikastlerin arkasında kim var diye bakarken.. ne olacak?

Dünyayı şimdi düzeltiriz yağmurla arjen dünyayı eski haline çevirir yaralanan hastahaneye kaldırır ölenleride elektro şokla geri getirir

Hepsi ve daha fazlası yeni bölümüyle Sultanlarımız'da

Okudum demin, fena değildi. Ama ben hala onun dizilerine ısınamadım maalesef...
Bende pek bisey anlamıyorum zaten ama her bölüm bomba falan oluyor yangin oluyor insan eti yedirme oluyor falan güzel yaziyor aslinda