Sultan Dizisine 3 Oyuncu Daha Katıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Kanal D'nin Nurgül Yeşilçay'lı dizisi "Sultan"ın seti uzun süren Diyarbakır macerasının ardından İstanbul'a taşındı.

Artık Yeşilçay'ın hayat verdiği Sultan'ın İstanbul'da ayaklarının üzerinde durma mücadelesini ekrana aktaracak olan diziye 3 yeni oyuncu birden katıldı. Usta oyuncu Zafer Algöz, Emel Çölgeçen ve geçen sezon "Leyla ile Mecnun" dizisinden olaylı ayrılığıyla gündeme gelen Ushan Çakır dizinin yeni oyuncuları oldu. Rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'nu darp ettiği için yargılanan Çakır, "Sultan"da Pınar karakterinin eski sevgilisi olarak ekibe katıldı. Çakır, geçen aylarda da Osman Sınav'ın "Uzun Hikâye" filminde Kenan İmirzalıoğlu'nun oğlunu oynamıştı.

Gerçekten üçü de çok iyi transfer. Zafer Algöz'ün dizisinin devam etmesini isterdim. :)

3'üde son dönemlerde komedilerde rol aldılar.Sultan'a ayak uydurabilecekler mi göreceğiz.Dizinin doğuda geçmeside ayrı bir etken tabii.

3'üde son dönemlerde komedilerde rol aldılar.Sultan'a ayak uydurabilecekler mi göreceğiz.Dizinin doğuda geçmeside ayrı bir etken tabii.

artık doğuda geçmiyor dizi doğuda güneyde kuzeyde başlayan dizilerin sonunda istanbulda muratlarına erdiği diğer diziler gibi buda artık istanbullu oldu :))

Ushan değil ya.Ushan aziz patty'nin yeğeni var ya onun amcaoğlu.1800'lerin yaz aylarında ankaradaki yalılarında görmüştüm kendilerini.

sen çok eskilere gittin ben hiç anlatıyormuyum malazgirt meydan muharebesinde yaşadığım anıları .. alparslanla aynı masada okeye dönüyorduk...

sen çok eskilere gittin ben hiç anlatıyormuyum malazgirt meydan muharebesinde yaşadığım anıları .. alparslanla aynı masada okeye dönüyorduk...

O zamanlar okey 3'lü oynanıyordu hatırladığım kadarıyla.O zamanlar 4. yerine 3.aranırdı.Hey gidi günler hey. Malazgirtte karşı tarafın hemşiresine az sarkmamıştık alçpaçoğlu nuriyle...

O zamanlar okey 3'lü oynanıyordu hatırladığım kadarıyla.O zamanlar 4. yerine 3.aranırdı.Hey gidi günler hey. Malazgirtte karşı tarafın hemşiresine az sarkmamıştık alçpaçoğlu nuriyle...

doğru hatırladığından eminmisin :)) o zamanda 4 lü değilmiydi okey ???