Sultan, Bugün Seyirciye Merhaba Diyecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Nurgül Yeşilçay ve Şahın Irmak'ın başrolünü oynadıkları ve deneyimli bir oyuncu kadrosunun eşlik ettiği Sultan dizisi bu gece seyirci ile buluşacak.
Kanal D'nin büyük bir merakla beklenin yeni dizisi 'Sultan', bugün (28 Mayıs Pazartesi) başlıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen ve Nur Sürer gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı 'Sultan', ilk bölümü ile, saat 22.15'de ekrana gelecek.

mainpic.jpg

Umarım başarılı gider ilk bölümü izlerim eğer beğenirsem takip etmeye çalışırım.

Bende kesinlikle izleyecegim ilk bölümünü. Çok merak ediyorum..

Bence ilk 5'te yer alabilir A/B grubunda..

önce bir çocuk sevdimi sonra sultanı izleyeceğim ilk bölümüne bakarım zaten sevdimmi sonuna kadar bırakmam diziyi ..

bir çocuk sevdimi bir ara bırakacaktım ama senaryo toparlandı gibi izliyorum hala ..

sultan da ise beklentiler yüksek bakalım ne çıkacak ..

- - - Ekleme - - -

Bence ilk 5'te yer alabilir A/B grubunda..

sultan dizisi için neden ayrı bir başlık açılmamışki ???

önce bir çocuk sevdimi sonra sultanı izleyeceğim ilk bölümüne bakarım zaten sevdimmi sonuna kadar bırakmam diziyi ..

bir çocuk sevdimi bir ara bırakacaktım ama senaryo toparlandı gibi izliyorum hala ..

sultan da ise beklentiler yüksek bakalım ne çıkacak ..

- - - Ekleme - - -

sultan dizisi için neden ayrı bir başlık açılmamışki ???

Reytinglere göre hareket ediliyor bu konularda. Gerçekten umut vaad edecek reytingler alacaksa açilir ama bir kaç hafta sonra reytinglerden dolayi veda edecekse ekranlara açmamiza gerek yok. :)