Bu bolum çok ıyı olmus, boyle devam et kısa olsun daha ıyı oluyor. ( @XanTier ede buradan bır gonderme yapalım) Puanım 10 buarada.
Gönderme çaktırmadan olur
Bu bolum çok ıyı olmus, boyle devam et kısa olsun daha ıyı oluyor. ( @XanTier ede buradan bır gonderme yapalım) Puanım 10 buarada.
Önemli değil.Aga bu arada yavaş yavaş çıtayı yükselttik.Herkes beğenmeye başladıKusura bakma aga görmemişim.Gayet güzel bir bölüm oldu ellerine sağlık
- - - Ekleme - - -
Puanım *10*
Önemli değil.Aga bu arada yavaş yavaş çıtayı yükselttik.Herkes beğenmeye başladı
İstersen özelden yollaKısa yapacam Ramazanda 1 word sayfası kadar 1 bölüm olacak
Yok aga sürpriz olsunİstersen özelden yolla
Uzun muReytınglerde 2.olmussun ben oy kullansaydım 1. olcaktın.Baya uzun yazmıssın okuyamadım o yuzden.
1.bölümü yolla merak ettimYok aga sürpriz olsunAma istiyorsan yollarım ama heyecanı kaçar
Gönder ilk bölümü3 bölüm çok durgun geçecek ama sonra ki bölümler bol aksiyonlu olacak
İleriki bölümlerde öğrenirsin ne alaka olduğunuKonu bütünlüğü pek yok, ama önceki bölümlere göre bir hayli gelişme var. Hala yetersiz.
Tapınakçılar ne alaka? Bildiğin Kurtlar Vadisi çakması olmuş bu.
8/10
Uzun muŞimdi puan verdin mi
- - - Ekleme - - -
1.bölümü yolla merak ettim
Eyvallah agagit gide daha iyi oluyor aga puanim 10
Dizini tarihe gömmeye az kaldıKonu bütünlüğü pek yok, ama önceki bölümlere göre bir hayli gelişme var. Hala yetersiz.
Tapınakçılar ne alaka? Bildiğin Kurtlar Vadisi çakması olmuş bu.
8/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?