SUİKASTÇİ
10 Gün sonra
Fedai gözlerini yoğun bakımda açmıştır.Uyandığında hemşireye sorular sorar.
Fedai:Nerdeyim ben burası neresi?
Hemşire Hastanedesiniz efendim.
Fedai:Cem nerde iyi mi?
Hemşire:Kaza günü yanınızda hastaneye getirilen kişi mi efendim?
Fedai:Evet o.Durumu nasıl?
Hemşire O da yoğun bakımda ama yaşaması küçük bir ihtimal.Yaşarsa bile belden aşağısı tutmayacak.Geçmiş olsun.
Fedai Bağırarak) Cemmmmmmmmmmmmmm kardeşim…
Derken doktor gelir odaya ve Cemin öldüğünü söyler.
Fedai ağlamaya başlar hemşire sakinleştirici iğneler yapar.Fedai uyumaya başlar.
10 Gün Sonra
Fedai iyileşmiştir .Artık tek amacı bu saldırıyı yapanları bulmaktır.
Tarih:18.11.2013
Yer:Cenaze Töreni
Cenaze Namazı kılınmıştır.Herkes gitmiştir.Fedai ise artık yalnızdır.
5 Gün Sonra
Tarih:23.11.2013
Yer:Yedi Kule Zindanları
Tapınakçılar Toplantısı
Büyük Üstad: Turcia accipiens gradus maximus esse valida in regione.( Türkiye bölgede güçlü olabilmek için önemli adımlar atıyor.
Diğer Üye: Tulit maximus gradus in novissimis annis X.( Son 10 yılda önemli adımlar attılar)
Diğer Üye: Ad hoc opus ad finem senioribus(Bunun için İhtiyarları durdurmamız lazım).
Diğer Üye: Sed paulo laborare , Illic præclara systemata(Bu zor işte,müthiş bir sistemleri var).
Toplantı devam etmektedir.
Fedai Cem`in mezarına gitmiştir.
Fedai:Özlettin kendini be Cem.Senin intikamını almadan bana ölüm yok.Senin intikamını bizim intikamımızı alacağım.
Fedai üzgün bir şekilde mezarlıktan ayrılır.
Fedai Cem`in evine gitmiştir.Kapı açıktır ve Fedai evin içine girer.Evin içi darmadağın olmuştur.Fedai silahını çıkarıp yavaş adımlarla yatak odasına gitmektedir.Yerde damla damla kan izleri vardır.Fedai tam adımını yatak odasına atacakken arkadan silah Fedainin kafasına dayanmıştır.
Senaryo-Yönetmen:kvp,çocuklarduymasın
Konsept Danışmanı:çocuklarduymasın
10 Gün sonra
Fedai gözlerini yoğun bakımda açmıştır.Uyandığında hemşireye sorular sorar.
Fedai:Nerdeyim ben burası neresi?
Hemşire Hastanedesiniz efendim.
Fedai:Cem nerde iyi mi?
Hemşire:Kaza günü yanınızda hastaneye getirilen kişi mi efendim?
Fedai:Evet o.Durumu nasıl?
Hemşire O da yoğun bakımda ama yaşaması küçük bir ihtimal.Yaşarsa bile belden aşağısı tutmayacak.Geçmiş olsun.
Fedai
Derken doktor gelir odaya ve Cemin öldüğünü söyler.
Fedai ağlamaya başlar hemşire sakinleştirici iğneler yapar.Fedai uyumaya başlar.
10 Gün Sonra
Fedai iyileşmiştir .Artık tek amacı bu saldırıyı yapanları bulmaktır.
Tarih:18.11.2013
Yer:Cenaze Töreni
Cenaze Namazı kılınmıştır.Herkes gitmiştir.Fedai ise artık yalnızdır.
5 Gün Sonra
Tarih:23.11.2013
Yer:Yedi Kule Zindanları
Tapınakçılar Toplantısı
Büyük Üstad: Turcia accipiens gradus maximus esse valida in regione.( Türkiye bölgede güçlü olabilmek için önemli adımlar atıyor.
Diğer Üye: Tulit maximus gradus in novissimis annis X.( Son 10 yılda önemli adımlar attılar)
Diğer Üye: Ad hoc opus ad finem senioribus(Bunun için İhtiyarları durdurmamız lazım).
Diğer Üye: Sed paulo laborare , Illic præclara systemata(Bu zor işte,müthiş bir sistemleri var).
Toplantı devam etmektedir.
Fedai Cem`in mezarına gitmiştir.
Fedai:Özlettin kendini be Cem.Senin intikamını almadan bana ölüm yok.Senin intikamını bizim intikamımızı alacağım.
Fedai üzgün bir şekilde mezarlıktan ayrılır.
Fedai Cem`in evine gitmiştir.Kapı açıktır ve Fedai evin içine girer.Evin içi darmadağın olmuştur.Fedai silahını çıkarıp yavaş adımlarla yatak odasına gitmektedir.Yerde damla damla kan izleri vardır.Fedai tam adımını yatak odasına atacakken arkadan silah Fedainin kafasına dayanmıştır.
Senaryo-Yönetmen:kvp,çocuklarduymasın
Konsept Danışmanı:çocuklarduymasın
Son düzenleme: