TV Sudan Bıkmış Balıklar

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
2012 yılının yaz sezonunda Star Tv ekranlarında yayınlanmış bir gençlik dizisidir. Başrollerinde Burak Sağyaşar ve Ezgi Eyüboğlu'nun bulunduğu dizi 11. bölümün sonunda final yaparak ekranlara veda etti.

Diziye damgasını ise Ezgi Eyüboğlu'nun söylediği şarkılar damga vuruyordu.

73744.jpg

İsmi yanlış sudan bıkmış balık olur mu. Sudan bıkan balık yaşar mı doğal olarak bu dizide yaşamadı

İsmi yanlış sudan bıkmış balık olur mu. Sudan bıkan balık yaşar mı doğal olarak bu dizide yaşamadı
Ben ilk zamanlar dizinin ismini ''Sudan Çıkmış Balıklar'' diye söylüyordum. :D Dizi aslında çok iyi başladı ve ilerledi fakat konu bitti. Yaz dizisi olarak kaldı sadece.

Ben ilk zamanlar dizinin ismini ''Sudan Çıkmış Balıklar'' diye söylüyordum. :D Dizi aslında çok iyi başladı ve ilerledi fakat konu bitti. Yaz dizisi olarak kaldı sadece.
İlk bölümler iyiydi ama sonraki bölümler çök kliseydi ben müziklerini beğenmiştim (şarkısını kastetmiyorum)

İlk bölümler iyiydi ama sonraki bölümler çök kliseydi ben müziklerini beğenmiştim (şarkısını kastetmiyorum)
Evet müzikleri güzeldi. Ezgi Eyüboğlu'nun söylediği şarkılarda iyiydi bence. :D

İlk bölümün çekimleri Antalya'da olmuştu. Bir mağaraya falan gitmişlerdi hatta. :)

ilk bölümleri kaş'ta çekiliyordu harikulade bölümlerdi. daha sonra istanbul'a taşınınca bozan bir dizydi.