Sudan Bıkmış Balıklar Oyuncular Için doğru Tercih

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Televizyon Gazetesi yazarı Gizem Kaboğlu, Sudan Bıkmış Balıklar dizisinin oyuncuları için önemini yazdı. Yazarımız dizinin oyuncuları için doğru karar olduğuna değiniyor:[/B]
Sudan Bıkmış Balıklar dizisi hakkındaki görüşlerimi ilk bölümün ardından yayınlamıştım hatırlarsınız. (İlk yazı için tıklayabilirsiniz) Ancak yazıda uzun olacağından değinmediğim bir nokta vardı; o da dizinin oyuncuların kariyerlerine olası etkileri... Bildiğiniz üzere başrollerde iki genç isim var, Burak Sağyağar ve Ezgi Eyüboğlu...
Burak Sağyaşar'ı daha önce ekranda Küçük Kadınlar ve Karadağlar dizileriyle izlemiştik, Ezgi Eyüboğlu ise modellik tescilinin yanı sıra Kalbim Seni Seçti dizisi ve ardından Muhteşem Yüzyıl'la ekrana gelmişti.Bu diziden önce Burak Sağyaşar deyince aklıma hap karanlık, dramatik bir sahne geliyordu. Ya ağlayan biri oluyordu o sahnede (Küçük Kadınlar için pek de yabancı olmayacak bir anımsama) ya da sert bakışmalarla anlaşan insanlar (Nedense Karadağlar hep karanlık bir atmosfer ve sert bakışlarla yer etti zihnimde)... Bu açıdan bakıldığı zaman eğlencelik bir aşk hikayesi, deniz fonunda geçen bir yaz dizisi Burak Sağyaşar'ın hafızamdaki yerini tazeledi. Güler yüzlü bir manzara ekledi oyuncunun zihnimdeki kariyerine. Benim gibi düşünen başkaları da olacaktır zannediyorum. Dizinin tüm artılarını geçerek belirtiyorum ki, diğer tüm artıları yoksaysak, dizi başarılı olamasa bile Burak Sağyaşar doğru bir tercih yaparak bu diziye imza atmıştır. Hafızalardaki yerini tazelemiştir, hem de gülen, gülümseten bir fotoğraf karesini izleyicinin aklına nakşetmiştir.Gelelim Ezgi Eyüboğlu'na... Ezgi Eyüboğlu Kalbim Seni Seçti'de etkin bir roldeydi, ardından ön plana çıkarak Muhteşem Yüzyıl'da rol alması da bunun göstergesi zaten ancak gerçekten 'esas kadın' olduğu ilk dizi Sudan Bıkmış Balıklar oldu. Usta bir yönetmenin, uzun ekran deneyimi olan dizilerin yapımcısı bir firmanın imzası olan bir işle 'başrol' etiketi alması güzel oyuncu için iyi bir referans.İki oyuncunun seslerinin güzelliği ayrıca dikkat çekti, izleyiciyle yeni tanışan bu yeti de fark yaratacakları bir alan yaratabilir onlar için... Sudan Bıkmış Balıklar tutmasa bile (ki ben karamsar bir tablo görmüyorum dizinin önünde) oyuncular bu dizide iyi ki yer almışlardır, doğru tercihtir, dizinin yolu açık olsun temennisinin yanında bu dizi oyuncularının da yollarını biraz daha açacaktır. Bilginize... Gizem Kaboğlu - Televizyon Gazetesi.com