Sudan Bıkmış Balıklar Dizisi ve Ezgi Eyüboğlu Çok Mu Şişirildi Acaba?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Yeni gençlik dizisi 'Sudan Bıkmış Balıklar' pek iddialı geldi ekranlara. Aman Allahım, gençliğimiz esiyor, gürlüyor adeta. Üniversitelilerin aşk hikayesi, okul yaşamı, hatta ve hatta müzik yaşamı, yani özetle, Hollywood'un klişe hikayesi… Ayranla servis edilerek alaturkalaştırılmış adeta.

'Zeynep' karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu'na gelince… Sakin bir diyalogda, astım krizine girmiş gibi konuşması ve zorlama tripleri beni öldürdü, öldürdü. 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Malkoçoğlu'nun sevdiceğiydi.

Bizlerin pek fark edemediği çok üstün bir performans sergilemiş olacak ki, yeni sezonda derhal bir rol verilmiş kendisine. Hani çok izlenen bir dizide göründü ya, fanatikler de 'Muhteşem Yüzyıl' dizinin hatırına 'Sudan Bıkmış Balıklar' a tav olacak. Ne akıl ama!

Gerçeklikten tamamen uzak hikayesi ile gençlere nasıl bir mesaj verilmek isteniyor bunu zaten anlamak mümkün değil.

Gönül Gökmen

Son düzenleme:
Ben seviyorum bu diziyi ve yorumlarına katılmıyorum yazarım. Zeynep candır bu arada

evet bazı yerlerde çok abartarak oynadı

Yazarın yorumlarına katılmıyorum, Ezgi Eyüpoğlu çok iyi bir oyunculuk sergiliyor bu dizide... Ayrıca Muhteşem Yüzyıl'dan önce Kalbim Seni Seçti dizisinde dikkatleri üzerine çekmişti zaten...

Alakası yok bundan önce de ATV de ki Kalbim seni seçti adlı dizide oynadı Ezgi Eyüboğlu ve gayet başarılıydı onunla Muhteşem yüzyıla geldi onda da başarılı ki bu diziye gelmiş. Ayrıca dizi biraz klişe de olsa izletiyor kendini o yüzden sıkıntı yok. Yorumu yapan dizilerden pek çakmıyor galiba çünkü Ezgi'yi direk Muhteşem Yüzyıl ile değerlendirmiş.