Sudan Bıkmış Balıklar'ın Reytinge Kurban Gitmesi An Meselesi!

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Sudan Bıkmış Balıklar'ın Akıbeti Ne Olacak?[/B]

Geçen hafta içinde gayrı resmi olarak anılan SBT reyting verilerine bir baktım. Sudan Bıkmış Balıklar dizisinin ciddi bir şekilde kan kaybına uğradığını gördüm. Dizi Totalde 12., AB'de ise 11. olmuş. İşin kötü yanı her iki kategoride de %10 barajını geçememiş. Bu gerçekten kötüye işaret.

Star, atılımları ile şu sıralar adından fazlasıyla söz ettiriyor. Yapımcılar Star'a program ve dizi yapma yarışında. Ama mevcut dizilerin ve programların kanaldaki konumunu korumları, bu oranda da riske girmiş oluyor. Star kısa sürede ortalama bir başarı ile tatmin olacak gibi de görünmüyor. Çünkü yapmış olduğu atılımlar 2.'liğe demir atmak için değil, zirveye çıkmak için. Bu Noktada Sudan Bıkmış Balıklar'ın akıbeti gerçekten düşündürcü. Büyük olasılıkla Star, yeni reyting sistemine bakıp kararını verecek. Ama diziyi şu an için mimlemiş de olabilir... Şayet dizi bundan sonra yayınlanacak bir kaç bölüm içersinde toparlanma yaşamaz ise acı son yakındır diyorum.[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Yazın iyi reytingler alan dizilerin sonu böyle olmamalı. :(

Aslında şimdi 10 bölümde yayını durdurup 20 bölüm daha çekmeye devam etseler. 3 yazlık iş çıkmış olur. :)

belki kaldırılır
ama eğer star elinde tutmak isterse cumartesi-pazar haberlerden önce yayınlanabilir :)

tns beklemelerinde fayda var 4 küsür lük reytingler 2.76 düstü 2 reytinglik bir kayip var tns sonuçlarına göre dizinin akıbeti belli olacaktir

Senaryo iyice saçmaladı bende diziyi izliyorum ama bildiğin eski türk filmlerine dönmeye başladı maalesef :(

bende besalete katılıyorum. dizi inanılmaz derece de sacmalamaya basladı. focus film'in butun dizileri boyle oluyor zaten. bence de diznin yayından kaldırılması lazım. reyting dusuklugunun bir sebebi olarak da senaryo'nun sacmalamaya baslamasını goruyorum

Günlük dizi olarak yayınlanabilir. Ama malesef Zeynep karakteri çok mız mız konuşuyor

Ilk bölümlerini izlemistim, fakat izlemeyi birakmistim çünkü senaryo istemedigim bir yere gidiyordu ve bu da beni diziden sogutmustu..