Suburgatory, Super Fun Night ve The Neighbors İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,779
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399662686.jpg

ABC'den Trophy Wife ve Mixology'nin şu konuda duyurduğumuz iptallerinin üzerine üç tane daha komedi için iptal kararı çıktı.

Geçtiğimiz sezon Modern Family'nin arkasında yayınlanmasına karşın yeterince başarılı olamayan ve bu sezon Cuma gününe atılan The Neighbors beklentileri yine karşılayamayınca beklendiği gibi iptal edildi.

Kanalın yeni ve pek beğenilmeyen dizisi Super Fun Night beklendik şekilde ilk sezonu sonunda iptal edildi.

Üç iptal haberinden belki de sürpriz sayılabilecek tek iptal Suburgatory'nin iptali oldu. Dizi her ne kadar çok parlak reytingler almasa da dördüncü sezonu alabileceği düşünülüyordu. Beklentiler boşa çıktı ve dizinin üçüncü sezonuyla ekran macerasını sonlandıracağı kesinleşti.

Once Upon a Time onay almişti. Ona haber açtin mi @OzaN Gideyim orda sevincimi sözcüklere dökeyim :X

Once Upon a Time onay almişti. Ona haber açtin mi @OzaN Gideyim orda sevincimi sözcüklere dökeyim :X
dizilerin bitmesi önemli değilde jane levy e yazık olmuş

Senin adres şurası :)

https://fav10.net/forum/threads/abcden-10-diziye-birden-yeni-sezon-onayı.220424/

Bu arada Suburgatory için üzüldüm. İzlemediğim halde ciddi sempati duyduğum bir başka diziydi ve bir gün izlerim diye düşünüyordum. Sempati duymam için afişi bile yeterli, gördüğüm en iyi dizi afişlerinden. :):)

Suburgatory-tv-show-poster.jpg
bende afiştekini sevmiştim onu diyordum işte :)

Son düzenleme:
Devam et bence, çok iyi gidiyor dizi. Bence tam komedi değil Shameless o ayrı konu. :):)
imdb puanlarından anlaşılıyor aslında niye bittikleri en iyisi subur imiş onun puanı 7.3
diğer ikisi 6.5

aslında 7.5 dan aşağı olan dizilere hiç bakmamak lazım imdb herşey değil ama en azından aşağı yukarı kalitesi hakkında fikir veriyor :)

imdb puanlarından anlaşılıyor aslında niye bittikleri en iyisi subur imiş onun puanı 7.3
diğer ikisi 6.5

aslında 7.5 dan aşağı olan dizilere hiç bakmamak lazım imdb herşey değil ama en azından aşağı yukarı kalitesi hakkında fikir veriyor :)
Dramalar için 7.5'tan aşağısından koşarak uzaklaşmak lazım ama komedilerde 7 civarı da kabul edilebilir. Komedilerin ortalaması daha düşük oluyor. Dramaların bağlayıcılık özelliklerinden dolayı olsa gerek. :)

Diğer iki dizi muhtemelen kötüdür ama Suburgatory iyi olabilir. En azından oyuncuları, karakterleri sevenler için izlenebilir bir dizidir ama evet bir şeyler eksikmiş ki 8 üstü puanda değilmiş. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,205
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs