15 tane falan yedim de tadı yok yani yedim sadece öyleİyi ki söz ettim programda
Ben tattım. Sadece 1 çeşidi fena değildi ama 2 den fazla yiyemedim![]()
15 tane falan yedim de tadı yok yani yedim sadece öyle
Bir de benim bunla doymam için 30 tane falan yemem lazım... Ona vereceğim parayla kral gibi et yemeği yerim...
Hee açan var mı diye bakarken gördüm evet modaydı oBir kaç çeşit denedim ama sadece 1 tanesi aralarından iyiydi
Çin restaurantlarında büfede var. Öyle fazladan para vermeden tattım
@bazinga 'da çok farklı bir konu açmış zamanında suşi ile alakalıonu gördün mü
![]()
Burada fiyatı ne bilmiyorum ama 144 çokmuşHee açan var mı diye bakarken gördüm evet modaydı o
Ben burada yemiştim 4-5 sene önce o zaman çok pahalı değildi de şimdi 25 parçası 144 TL olmuş![]()
14 lira deseler bile vermem zatenBurada fiyatı ne bilmiyorum ama 144 çokmuş![]()
Denedim ozellikle acılı denedim wasabi sosu ile. Çok akla gelen birşey degil. Olursa atarım 1 2 hemen![]()
Bana çok acı gelmedi ama direk boğazı yakıyor değişik geldi. O bakımdan acı mı acı değişik dili agizi değil boğazımı yaktı sevmedimWasabi sosu çok acı geldi bana![]()
Bana çok acı gelmedi ama direk boğazı yakıyor değişik geldi. O bakımdan acı mı acı değişik dili agizi değil boğazımı yaktı sevmedim![]()
Yok hiç yemedim denk de gelmediWasabi soslu çerezler var, hiç yedin mi? Onlar fena değil.![]()