Stv Dizisi Efekt Unuttu

meral34

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
Samanyolu televizyonunda yayınlanan Küçü Kıyamet dizisindeki sahnede efekt unutulmuştu.
Aynı kanal bu sefer Şefkat Tepe dizisinde efekt unuttu.
Dağda çekilen sahnede teröristle asker arasındaki konuşmada asker silahı ateşliyor ama urşun sesi gelmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
şefkat tepeye yakışmamış ama çok da abartmaya gerek yok normaldir

Bencede. Sırf gülmek için Stv'yi yeniden mi eklesem. Babam keser beni ::D

gülmek istiyosan cuma akşamları kanal d de arka sokaklar var onu izleyebilirsin ben arada izliyorum hiçbir komedide o kadar gülmem mesela :kiki: son bölüm kuru sıkıyla gamze özçeliğe 4-5 el sıktılar kız hiçbişey olmamış gibi kalktı adamı vurdu :D mermili silahla sıksan o kadar insan bi duraksar yok böyle saçmalık :D şefkat tepe kaliteli dizi ama bu olmamış tabi küçük kıyamet zaten berbat diziydi :D

- - - Ekleme - - -

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sXEE9epkYfg :D

Arka Sokaklar ne alaka ? Ben izlemiyorum ki :) Ama Şefkat Tepe'den kat kat başarılı olduğu kesin :)

gülmek istiyosan onu izle diyorum çok komik dizi pazardan oyuncak silahlar almışlar dizi çekiyolar :D kıza kuru sıkıyla sıkıyolar hiçbişey olmuyo bu nasıl bişey ya :D şefkat tepe daha iyi

En azından çekimde hata yok :) Stv en çok izlenen dizisinde bile böyle hatalar yapıyorsa ::D Şimdi burada oturup seninle As ve Şt tartışacağımı sanmıyorsun herhalde ? ::D Bu arada sende ne izlemişsin ya Arka Sokakları ::D

gülmek istiyosan cuma akşamları kanal d de arka sokaklar var onu izleyebilirsin ben arada izliyorum hiçbir komedide o kadar gülmem mesela :kiki: son bölüm kuru sıkıyla gamze özçeliğe 4-5 el sıktılar kız hiçbişey olmamış gibi kalktı adamı vurdu :D mermili silahla sıksan o kadar insan bi duraksar yok böyle saçmalık :D şefkat tepe kaliteli dizi ama bu olmamış tabi küçük kıyamet zaten berbat diziydi :D

- - - Ekleme - - -

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sXEE9epkYfg :D

Arka Sokaklar seviyesinde mi sence ŞEfkat Tepe ? :bhr:

Ayrıca git ders çalış tartışma çıkarma :F :F (Söz ne oldu?:))

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919