- Reaksiyon puanı
- 2,717
- Puanı
- 280
Çağımızın hastalığı olarak bilinir. Ne onla yaşanır, ne de onsuz. Tamamen onsuz yaşayabilsek keşke ama günümüz şartlarını düşününce pek mümkün değil gibi maalesef.
Sen uzun yaşarsın canım, stres sağlığın en büyük düşmanlarındanaaa kendimi strese karşı savasan son dişi kalmış canavar olarak görüyorum
sağlık hastane ölüm kalım veya buna benzer büyük birşey olmadıkça stres yanımdan bile geçemez enerjim neşem kendimi bildim bileli full şekilde çevremede reelde özellikle pozitif enerji saçtığımı söyler arkdslarım bir şekilde güldürürüm onlarıda forumdanda örnek vermek gerekirse @Bully özellikle enerjisi düştükçe gelir benden şarj olur beleş hemde para istemem
hahah aa evet kadınların özellikle en büyük düşmanı çünkü cildi yaşlandırıyor erken pörsüyorlar birazda oyüzden hala genç görünüyorum sanırım gerçi öyleyimdeSen uzun yaşarsın canım, stres sağlığın en büyük düşmanlarından
Sen de olmasan napardım Her eve bir tane lazım senden
Aa evet sana 26 demeye bin şahit ister zaten, maşallahhahah aa evet kadınların özellikle en büyük düşmanı çünkü cildi yaşlandırıyor erken pörsüyorlar birazda oyüzden hala genç görünüyorum sanırım gerçi öyleyimde
pek değişiklik yok simam değişmiyor zaten yine paylaşım yapabilirim ilerde öyle kafama estikçe hortluyorum facedeAa evet sana 26 demeye bin şahit ister zaten, maşallah
Son halin geçen seneki gibi mi Yazın köyden bir paylaşım daha yap da görelim