Yaşam Stres

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,717
Puanı
280
Çağımızın hastalığı olarak bilinir. Ne onla yaşanır, ne de onsuz. Tamamen onsuz yaşayabilsek keşke ama günümüz şartlarını düşününce pek mümkün değil gibi maalesef.

Maalesef hayatımda hayatımızda olmasıını hiç istemediğim birşey ama maalesef var yaşam şartları yaşanan sıkıntılar zorluklar bize bu duruma sokuyor bunada şükür rabbim bizleri strese sokan durumlar yaşatmasın inşallah

aaa kendimi strese karşı savasan son dişi kalmış canavar olarak görüyorum :F

sağlık hastane ölüm kalım veya buna benzer büyük birşey olmadıkça stres yanımdan bile geçemez enerjim neşem kendimi bildim bileli full şekilde :F çevremede reelde özellikle pozitif enerji saçtığımı söyler arkdslarım bir şekilde güldürürüm onlarıda forumdanda örnek vermek gerekirse @Bully özellikle enerjisi düştükçe gelir benden şarj olur beleş hemde para istemem :A :A :A

aaa kendimi strese karşı savasan son dişi kalmış canavar olarak görüyorum :F

sağlık hastane ölüm kalım veya buna benzer büyük birşey olmadıkça stres yanımdan bile geçemez enerjim neşem kendimi bildim bileli full şekilde :F çevremede reelde özellikle pozitif enerji saçtığımı söyler arkdslarım bir şekilde güldürürüm onlarıda forumdanda örnek vermek gerekirse @Bully özellikle enerjisi düştükçe gelir benden şarj olur beleş hemde para istemem :A :A :A
Sen uzun yaşarsın canım, stres sağlığın en büyük düşmanlarından :D

Sen de olmasan napardım :A Her eve bir tane lazım senden :F

Sen uzun yaşarsın canım, stres sağlığın en büyük düşmanlarından :D

Sen de olmasan napardım :A Her eve bir tane lazım senden :F
hahah aa evet kadınların özellikle en büyük düşmanı çünkü cildi yaşlandırıyor erken pörsüyorlar :F birazda oyüzden hala genç görünüyorum sanırım gerçi öyleyimde :Z:Z:Z

hahah aa evet kadınların özellikle en büyük düşmanı çünkü cildi yaşlandırıyor erken pörsüyorlar :F birazda oyüzden hala genç görünüyorum sanırım gerçi öyleyimde :Z:Z:Z
Aa evet sana 26 demeye bin şahit ister zaten, maşallah :A

Son halin geçen seneki gibi mi :D Yazın köyden bir paylaşım daha yap da görelim :A

Aa evet sana 26 demeye bin şahit ister zaten, maşallah :A

Son halin geçen seneki gibi mi :D Yazın köyden bir paylaşım daha yap da görelim :A
pek değişiklik yok simam değişmiyor zaten :A :A :A yine paylaşım yapabilirim ilerde öyle kafama estikçe hortluyorum facede :F :F :F