Street Fighter 5'in Büyük Mart Güncellemesi Haftaya Geliyor

FurkanTB

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2013
Mesajlar
986
Reaksiyon puanı
345
Puanı
185
Yaş
31
Capcom sonunda Street Fighter 5'in mart güncellemesinin tarihi verdi ve güncellemeyle oyuna eklenecekler listesini detaylandırdı. 28 Mart'ta gelecek ilk güncelleme ile oyunun Challenge modu açılıyor, 8 kişilik lobiler ekleniyor ve online rematch seçeneği aktif oluyor.

sf5-alex-mart-guncellemesi-630.jpg


Street Fighter 5, çıkışından bu yana birçok oyun modunu kapalı olarak tutuyor ve ilerleyen aylarda oyun güncellenerek bu modların açılacağı söyleniyordu. Shop, Challange modu ve DLC karakterler gibi güncellemeyle aktif olacak ilk yerler için Capcom, mart güncellemesini iki sınıfa ayırmış gibi gözüküyor.


28 Mart'ta gelecek, güncellemenin ilk kısmında dediğimiz gibi Challange mod, 8 kişilik lobi ve online rematch seçenekleri ekleniyor; 30 Mart'ta gelecek ikinci bölümde ise Shop açılıyor ve oyunun ilk DLC karakteri Alex de oyuna ekleniyor - ve beklenmedik bir şekilde Alex'in ücretsiz olacağı açıklandı.

Capcom'un Alex'i ücretsiz vermesindeki sebep şimdilik Zenny Shop bölümünü açamaması. Zenny, SF5'in gerçek parayla alabildiğiniz oyun parası; yeni güncelleme gelene kadar burası kapalı olacağı için firma ilk karakteri herkese ücretsiz sunma cömertliğine gitmiş. Ancak Alex sadece Zenny Shop açılana kadar ücretsiz kalacak. Bu güncellemenin ise ne zaman oyuna ekleneceği henüz belli değil.

Ayrıca bonus olarak, Ryu ve Chun-Li'nin hikaye modu kostümleri ücretsiz olarak tüm oyunculara açık olacak. Bu da Capcom'un "herkese sabırları ve anlayışları için" bir teşekkürüymüş.