Şu alpul kızın diziside gelse artık ayoll geç kaldılarnisanda game of thrones var her açığı kapatır o dizibize şimdi izleyecek dizi lazımdı
this is us ı izlemeyi unutma
Şu alpul kızın diziside gelse artık ayoll geç kaldılarnisanda game of thrones var her açığı kapatır o dizibize şimdi izleyecek dizi lazımdı
this is us ı izlemeyi unutma
hangisi ? alpulu çözemedimŞu alpul kızın diziside gelse artık ayoll geç kaldılar
aaaa off klavye hatalarım delirticek benihangisi ? alpulu çözemedim
aaaa off klavye hatalarım delirticek beni
ampul diyecektim yüzüklerin efendisine benzeyen bir dizimiz vardı
hhhahaha aa evet ismini aklımda tutamıyorum oyüzden ampul diyorum daha akılda kalıcı oluyor ayolbu harika şeylerimi diyorsunamberle ye laf söyleyen çarpılır
senin yumurtada var aynı dizide @xemrexxx ile birlikte sarı yumurta will e birlikte dalarsınız artıkhhhahaha aa evet ismini aklımda tutamıyorum oyüzden ampul diyorum daha akılda kalıcı oluyor ayol
Şu alpul kızın diziside gelse artık ayoll geç kaldılar
Shadowhunters te var izleyin .sshhhahaha aa evet ismini aklımda tutamıyorum oyüzden ampul diyorum daha akılda kalıcı oluyor ayol
bende geçen gün üye oldum, bir ay bedavaymış bir ay bitince iptal ederim büyük ihtimal çünkü izlediğim bir çok dizi orda yokBirazdan 1x1'i izleyeceğim, 2. sezonu da varsa güzel.
Netflix'e para veriyorum izlediğim 2 tane dizisi var 5, 6 tane izlemem lazım.
la onu izledik işte son 2x6. bölümü yayınlanmıştıShadowhunters te var izleyin .ss
Çiğdem gota başla bence
Ben geçen ay üye olmuştum bu ay paralı üyeliğe geçtim, iptal ettirmedim. Bende içeriğini zayıf buldum ama şu açıdan güzel hem bilgisayardan hem telefondan hem tabletten hem TV'den kaldığın yerden izliyorsun hemde yüksek ses kalitesi ve tüm dizi/filmlerin dublajlısı var... İçeriğini artırırlarsa daha güzel olacak tabii.bende geçen gün üye oldum, bir ay bedavaymış bir ay bitince iptal ederim büyük ihtimal çünkü izlediğim bir çok dizi orda yok
dublajlıda izleyebilirsin netflixden kaliteli dublaj yapıyorlar... ama ben pek dublajlıyı tercih etmiyorumorjinal ses tonundaki havayı yakalamak mümkün olmuyor
la onu izledik işte son 2x6. bölümü yayınlanmıştı
yalnız mesela bir çok dizi eklemişler ama sezonlarda geri kalmış site mesela ben diyelim bates motel in 4. sezonunu bitireceğim bu yıl sitede ilk üç sezon ekli 4 yokBen geçen ay üye olmuştum bu ay paralı üyeliğe geçtim, iptal ettirmedim. Bende içeriğini zayıf buldum ama şu açıdan güzel hem bilgisayardan hem telefondan hem tabletten hem TV'den kaldığın yerden izliyorsun hemde yüksek ses kalitesi ve tüm dizi/filmlerin dublajlısı var... İçeriğini artırırlarsa daha güzel olacak tabii.
Kendi dizileri olmayınca sanırım gecikme oluyor, keza PLL'nin de 7. sezonu yeni eklendi. Dublajlı izledin mi hiç kızlarımızı?yalnız mesela bir çok dizi eklemişler ama sezonlarda geri kalmış site mesela ben diyelim bates motel in 4. sezonunu bitireceğim bu yıl sitede ilk üç sezon ekli 4 yok
ama shadowhunters anında ekleniyor o açıdan bu diziyi ordan çok rahatlıkla takip edebilirsin
denemek için dublajlıya çevirdim yani sesler vücuda uyumlu orda bir sorun yok ama yinede orjinali tutmuyor tabiKendi dizileri olmayınca sanırım gecikme oluyor, keza PLL'nin de 7. sezonu yeni eklendi. Dublajlı izledin mi hiç kızlarımızı?
Aynen, bende artık hiç dublajlı izleyemiyorum hatta dublajını çok sevdiğim filmleri bile geçen orijinal dilde izledim. Bence Filmin/Dizinin tüm ruhunu öldürüyor dublaj.denemek için dublajlıya çevirdim yani sesler vücuda uyumlu orda bir sorun yok ama yinede orjinali tutmuyor tabiclary nin bünyesinden çıkan hafif çırtlak tiz sesi anca orjinalinde görebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?