Bence yönetim sistemi değişmeliBradley göreve inşallah Mourinho bir an önce şutlanmazsa durum kötü sizin için
Mantıklı. Böylelikle beceriksiz başkanların kulübü batırmalarının önü kapanmış olurBence yönetim sistemi değişmeli
Takımda başkan olmayacak yönetim kurulu ve ekibi olmalı Takımdaki her kararı kongre üyeleri alacak
İmza ile aday olmak olmayacak her kişi aday olacak Kongre üyeleri el yazısıyla belirleyecek Yönetim kurulu üyeleri ve ekibini
Shamrock rovers böyle yönetiliyorMantıklı. Böylelikle beceriksiz başkanların kulübü batırmalarının önü kapanmış olur
Adam Arap atı gibi geriden çok iş çeviriyor
son düzlükte açılıyorsa nefesi yetmeyebilir
20 puandan geriden gelip şampiyon oldu 30 puan geriden gelip şampiyon oldu 21 puandan bile geri geldison düzlükte açılıyorsa nefesi yetmeyebilir
20 puandan geriden gelip şampiyon oldu 30 puan geriden gelip şampiyon oldu 21 puandan bile geri geldi
ama orası irlanda burası daha zor bir lig? bir de orda hakem oyunları yok burda herşey çok20 puandan geriden gelip şampiyon oldu 30 puan geriden gelip şampiyon oldu 21 puandan bile geri geldi
Becerir 8 I kapatır futbolcular korkudan iyi oynarama orası irlanda burası daha zor bir lig? bir de orda hakem oyunları yok burda herşey çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?